Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak wypytuję bo jeśli to jest mała ilość to to nie jest infekcja Kwestia sposobu pobrania Przy infekcji miałabyś liczne bakterie więc się nie ma czym przejmować Chyba że masz dodatkowo leukocyty, wtedy faktycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 19:38
Hashimoto, Letrox -
zuzi_c wrote:enka wow jestem pełna podziwu dobrze mieć taką osobę. Ja po prostu będę skanować wyniki i będę Ci wysyłać hihihi
i będę 2 godziny wertować książki haha
Ja narazie na wino nie mogę już patrzeć ^^ Ja się wykąpałam, jakaś kolacyjka i seriale Jutro sądny dzień haha
Hashimoto, Letrox -
Ja wlasnie wrocilam z wieczornej wycieczki rowerowej tak sie przejechalismy po naszej Wsi :-p
Pani endokrynolog kategorycznie zabronila sie nakrecac i nastawiac bo jak tak bedzie to nie wyjdzie
Tsh - 1,380 - w normie wszystko gra tylko dzialac i sie nie nakrecac
Dalej bierzemy Letrox50 kontrola za 3 miesiace no chyba ze sie zafasolkujemy to od razu bo trzeba zwiekszyc dawkezuzi_c lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio siedzę w Kolumbii tak btw naszego meczu z Polską nie wiedziałam już komu kibicować Narcos, El Pacho i w kinie na Kochając Pabla nienawidząc Escobara, ale po serialu już tak średnio mi podszedł film
Teraz kończę 3ci sezon Hannibala bardzo specyficzny ale wciąga. Żeby się odmulać włączam sobie jakieś romansidła wczoraj np. oglądała Między słowami, generalnie bardzo lubię wracać do filmów, które już oglądałam -
Ból taki około okresowy musi wskazywać że na bank przyjdzie @? Jest jeszcze co się łudzić dziewczyny?9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C