Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie... ja już w tym miesiącu 500 wydałam a znowu za kolejne badania prawie 200. Jeszcze nie ma a już jakie kosztowne
Kurcze najgorsze to jest to że płacimy podatki, składki a i tak każdy łaskę zrobi że zleci badania... Do poradni też kolejki... Ale musimy sobie same radzić
Gorszą sytuację mają Ci którzy też pragną dziecka a ich po prostu nie stać na badania, prywatne wizyty, dojazdy do specjalistów, leki... Smutne trochę to wszystko...
-
Jak nie my zadbamy o siebie to nikt o nas nie zadba. Dobrze jeszcze ze jestesmy w o tyle dobrej sytuacji ze nas stac na te wszystkie badania. Jakby czlowiek nie mial pieniedzy to tylko pozostaje sie zalamac bo bez kasy sie nic nie zalatwi teraz.
-
Rubii wrote:Marcowa kochana a jak Twoje samopoczucie dzis? Kiedy sie dzielicie z bliskimi dobra nowina? Po wizycie u lekarza?
dziś już dobrze się czuję, ale mam zabiegany dzień. A ja bym chciała jak najdłużej nie mówić rodzinie, ale pewnie nie da rady za długo. No zobaczymy jak to wyjdzie
muszę jeszcze do lekarza się zapisać. Jutro też robię test, bo trochę mi ich zostało
Co do tych wizyt na NFZ to ja lepiej się nie wypowiadam. Samo czekanie mnie męczy...
Abi trzymam kciuki za badania:)
Enka bylas na necie? -
Dziewczyny a o której porze dnia robić test? Tylko rano wychodzi pozytywny na początku?9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Marcowa2017.23 wrote:Taka_babka a ja Cie nie wpisalam na listę. Który cs Ci wpisać i kiedy testujesz?
Nie wiem czy wogole będę testować. Co prawda łudzę się że ten progesteron taki duży to może być malutki kwiatuszek.
@ powinnam mieć w niedzielę ale sama nie wiem jak to przy nie regularnym okresie bywa. Dziś mam 30 DC i myślałam żeby po pracy zrobić dlatego pytałam.
Marcowa możesz mnie wpisać na niedzielę ta co będzie.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
enka90 wrote:Tak, byłam na becie
Na szczęście zdążyłam polecieć z samego rana bo po pracy bym się już nie wyrobiła. Non stop odświeżam stronę, wyniki wieczorem albo jutro rano.
Życzę z głębi serca pozytywnych wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 19:07
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Z jednej strony bym się ucieszyła ale z drugiej strony bym miała strasznego moralniaka
W sobotę wypiłam sporo wina na weselu (oczywiście przed weselem też robiłam testy) ... Czuję się ostatnio taka ociężała i o dziwo mdli mnie po chwili żucia gumy, podczas gdy normalnie mogę żuć cały dzień. O, już sobie wmawiam! ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 19:10
Hashimoto, Letrox -
Właśnie czytałam skrajne opinie. Jedni pisali, że to za wcześnie, że nie ma łożyska, że byłaby selekcja naturalna a inni siali postrach. Jakiś niepokój na pewno zostanie. Eh, chciałabym już wiedzieć chociaż czuję w kościach, że nic z tego
Hashimoto, Letrox