Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie... ja już w tym miesiącu 500 wydałam a znowu za kolejne badania prawie 200. Jeszcze nie ma a już jakie kosztowne Kurcze najgorsze to jest to że płacimy podatki, składki a i tak każdy łaskę zrobi że zleci badania... Do poradni też kolejki... Ale musimy sobie same radzić Gorszą sytuację mają Ci którzy też pragną dziecka a ich po prostu nie stać na badania, prywatne wizyty, dojazdy do specjalistów, leki... Smutne trochę to wszystko...
-
Jak nie my zadbamy o siebie to nikt o nas nie zadba. Dobrze jeszcze ze jestesmy w o tyle dobrej sytuacji ze nas stac na te wszystkie badania. Jakby czlowiek nie mial pieniedzy to tylko pozostaje sie zalamac bo bez kasy sie nic nie zalatwi teraz.
-
Rubii wrote:Marcowa kochana a jak Twoje samopoczucie dzis? Kiedy sie dzielicie z bliskimi dobra nowina? Po wizycie u lekarza?
Co do tych wizyt na NFZ to ja lepiej się nie wypowiadam. Samo czekanie mnie męczy...
Abi trzymam kciuki za badania:)
Enka bylas na necie? -
Dziewczyny a o której porze dnia robić test? Tylko rano wychodzi pozytywny na początku?9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Marcowa2017.23 wrote:Taka_babka a ja Cie nie wpisalam na listę. Który cs Ci wpisać i kiedy testujesz?
Nie wiem czy wogole będę testować. Co prawda łudzę się że ten progesteron taki duży to może być malutki kwiatuszek.
@ powinnam mieć w niedzielę ale sama nie wiem jak to przy nie regularnym okresie bywa. Dziś mam 30 DC i myślałam żeby po pracy zrobić dlatego pytałam.
Marcowa możesz mnie wpisać na niedzielę ta co będzie.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
enka90 wrote:Tak, byłam na becie Na szczęście zdążyłam polecieć z samego rana bo po pracy bym się już nie wyrobiła. Non stop odświeżam stronę, wyniki wieczorem albo jutro rano.
Życzę z głębi serca pozytywnych wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 19:07
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Z jednej strony bym się ucieszyła ale z drugiej strony bym miała strasznego moralniaka W sobotę wypiłam sporo wina na weselu (oczywiście przed weselem też robiłam testy) ... Czuję się ostatnio taka ociężała i o dziwo mdli mnie po chwili żucia gumy, podczas gdy normalnie mogę żuć cały dzień. O, już sobie wmawiam! ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 19:10
Hashimoto, Letrox -
Właśnie czytałam skrajne opinie. Jedni pisali, że to za wcześnie, że nie ma łożyska, że byłaby selekcja naturalna a inni siali postrach. Jakiś niepokój na pewno zostanie. Eh, chciałabym już wiedzieć chociaż czuję w kościach, że nic z tego
Hashimoto, Letrox