Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
enka! Walczymy dalej :*
ja słuchajcie właśnie się zorientowałam, że miałam w zasadzie 2,5 dnia okres... w sobotę dostałam ale bardzo obfite, w niedzielę było tak jak normalnie, a w poniedziałek już końcówka. Gdybym nie miała tej obfitej soboty (dawno tak ze mnie nie leciało... ) to myslałabym że to plamienie zwiastujące ciążę. hmmm sama nie wiem co o tym myśleć. -
Enka optymizm. Wiem wiem nie łatwo ale cóż nam zostaje:-)
Dziewczyny czy macie objawy i myśli że jesteśmy stare??
Ostatnio widuje się z koleżankami co mają wiek 23-26 lat i mają po 2-3 dzieci a ja nic. To ja zwariowałam czy świat odbiega od normy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 21:09
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Marcowa nie mam pojęcia ! W tym cyklu póki co na spokojnie i staram się nie stresować o dziwo z moim mężem już nie rozmawiam i nie truję mu o tym bo spowiadam się tutaj Wam i dzisiaj już dopytywał no kiedy ta fasolka no kiedy.... jakby to było ode mnie zależne
Taka_Babka to jest moja trauma chyba jedyna... serio. Wiek. Mam straszne wyrzuty i w ogóle, że tak późno ale akurat w moim przypadku gdybym zdecydowała się kilka lat wcześniej to... właśnie byłabym samotną matką z dzieckiem haha ufff dobrze, że poczekałam
-
Ja ostatnio usłyszałam, że kobiety powinny rodzić maks do 22 lat.... opowiadała mi to koleżanka z pracy, która ma już dzieci i około 40 lat. Była pewna, że nie mam jeszcze tych 22 lat z racji mojego młodzieńczego wyglądu:) Ja nic się nie odzywałam dopiero na koniec powiedziałam, że w takim razie ja nie jestem prawdziwą kobietą bo spóźniam się już 6 lat
-
No jeżeli chodzi o wiek to jesteśmy młode nie czuje się stara. Ale ja też w ogóle nie patrzę na wiek w połączeniu z dziećmi. Wiadomo każdy do tego dochodzi w inny sposób, z problemami lub bez. Każdy musi do tego dojrzeć, ale jak wiadomo to nie wystarczy.
Kobiety mają po 40 lat i rodzą i sa szczęśliwe, więc nie ma co patrzeć.
Ja jedyne nad czym ubolewam to to ze nie wyglądam na tyle lat, może nie mam nadwagi, ale troszkę kg mi zostało po porodzie no i przestałam ćwiczyć a ja ogólnie byłam z tych wysportowanych i dobrze wyglądających. Jakoś przestałam o to dbać.
Zuzi pozazdrościć skoro wyglądasz na 22 lata -
Marcowa, ja od jakichś 3 lat stanęłam w miejscu i przy wzroście 170 cm ważę praktycznie niezmiennie 57,6 kg. Nie mam diety bo za bardzo kocham jeść no i kocham słodycze Chociaż staram się ograniczać ze względu na aparat ortodontyczny. Więc pod tym względem nie mam złych myśli ale np. bardzo nie lubię swoich nóg pomimo uprawiania sportu to genetycznie niestety mam skłonność do pajączków no i mam rozstępy... i duuuużo siniaków to już przez rower ale bardzo szybko się pojawiają niestety.
-
Hej dziewczyny!
Rubi jak milo ze jestem na liscie testowania:) czytam na biezaco kochane ale nie zawsze mam czas odpisac zgodnie z planem testuje jutro w dzien spodziewanej @. Narazie temperatura poranna 37 ale cera mi sie psuje jak na onres no ale zobaczymy jutro! Nie martwimy sie dziewczyny jak nie ten to nastepny cykl razme nam bedzie latwiejEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne