Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Patka gratulacje! A bralas jakis zastrzyk na pekniecie pecherzyka? Jak nie to to ciaza super Aneciu czekamy z niecierpliwoscia na Twoj wynik testu i oczywiscie na dwie kreseczki
Rubii lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Dzień dobry! Człowiek chwile nie zagląda a tu ponad kilka stron do przeczytania. Szaaaalooone.
Paatka gratuluję i oby ładnie betka przyrosła!
Marcowa jak się czujesz? Jakieś już objawy są?
A ja mam orzech do zgryzienia. Mianowicie jak wczesniej pisałam byłam pewna ze miałam owu i to lekkie jednorazowe plamienie by potwierdzało alllee temeratura dalej nie wzrosla ciagle 36.5 a dzisiaj nawet 36.4 czyzby cykl.jednak bezowulacyjny? Jak myślicie? Bo trochę się podłamałamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 07:50
6cs szczęśliwy
-
Cześć, nie będzie to dobry dzień. Niepotrzebnie zrobiłam ten test- wyszedł negatywny. Na 7 do pracy a ja od 6 histeria że pozbierać się nie moglam.
Tak się zastanawiam czy to ma jeszcze sens. Minął 7 cykl. Skąd mam brać siłę i nadzieję? Nie mam siły z miesiąc na miesiąc mam coraz bardziej dość.
Miało być prosto i nie jest. Płakać mi się chce na okrągło. A w pracy jak zwykle temat dzieci na tapecie cały czas.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Hej dziewczyny, u mnie niestety tez test negatywny co prawda pozniej zobaczylam ze wykrywa 50uml wiec nie jest najbardziej czuly noo ale i tak negatywny temperatura 37,06 wiec jeszcze nie spada.. jak nie dostane dzis i jutro okresu to znow testuje
Wkoncu sie uda!!
I gratulacje dziewczyny!!Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Dziekuje Rubi chociaz negatywny test zawsze podlamuje i juz nie wierze ze w tym cyklu sie udalo jest spadek energii..
Taka_Babka tak mi przykro ale moze tez tym razem za wczesnie albo nie czuly test..
Wierze w to ze kazda z nas zobaczy upragnione 2 kreseczki!Euthyrox 75
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Taka_Babka to jest bardzo trudne musisz być silna. Nie możesz się załamać :* Nie będę Ci mówiła, że masz nie myśleć bo myślimy wszystkie i wszystkie z tą myślą musimy nauczyć się funkcjonować. Bądź silna jesteśmy tu po to żeby się wspierać W końcu się uda zobaczysz!
Aneciu jest jeszcze szansa! -
Dziewczyny ja Was podtrzymktona duchu bo w cyklu w ktorym udalo mi sie zajsc w ciaze to test bardzo dlugo wychodzil niegatywny az juz stracilam nadzieje dopiero kilka dni po terminie @ wyszedl poznadzieje. Takze wszystko jest mozliwe
Aneciu lubi tę wiadomość
-
Rubii dajesz nam nadzieje ja tylko siedze I wczuwam sie czy juz zaczyna mnie bolec brzuch na @ czy nie(zawsze u mni bol przychodzi pierwszy)
Musze przestac o tym myslec, ale ciezko...
Czytalam, ze czuly test wykruje ciaze po 15dni od zaplodnienia a jak sa mniej czule 100uml to trzeba doliczyc 4 dni...takze nie wszystkie testy moga wykryc od razu na co Rubii tez byla przyklademWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 10:13
Rubii lubi tę wiadomość
Euthyrox 75
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Każda z nas doszukuje się objawów czy na @ czy na ciążę takie już jesteśmy i się nie zmienimy Dobrze że wzajemnie możemy na siebie liczyć Będzie dobrze i koniec i kropka przecież ile starszych od nas kobiet zachodzi w ciążę
Aneciu lubi tę wiadomość