Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez sie dzis dluzy ale dyrektor pozwolil mi dzis wyjsc szybciej zw wzgledu na to ze mecz o 16. Ale zla dzis jestem. Maz mial dzis wrocic ale niestety nie wroci bo musza jakas robote dokonczyc i dopiero jutro wieczorem bedzie. Przykro mi troche. Zazdrosze was ze macie mezow na miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 14:16
-
Och ale macie fajnie! Ja do 16 w pracy... Więc piszcie piszcie dużo żeby szybko mi zeszło
Rubii bardzo mi przykro, to musi być okropne. Ja sobie nie mogę wyobrazić jakbym miała być sama. Ale powiem szczerze, że z moim ex miałam znów odwrotnie, a byliśmy prawie 5 lat razem i 3 lata mieszkaliśmy... To zawsze się cieszyłam jak jeździł w delegacje albo zostawał dłużej w pracy
A teraz to jak mi gdzieś pojedzie albo z pracy na dwa dni to normalnie czuję się jak sierota Ot człowiekowi się zmienia na starość! -
U mnie dziwne bo niby mnie kują od kilku dni ale jakoś się nie łudzę, odpuściłam jakoś ten cykl po tym jak lekarz powiedział że mogę mieć problemy z owulacją. Chociaż u poprzedniej gin. nigdy takie stwierdzenie nie padło... Biorę leki które zalecił i czekamy. Musze poczytać odnośnie testu prolaktyny z MTC ile dni wcześniej już się nie "przytulać" Czy jeszcze dzisiaj ewentualnie można hehe W sobotę ruszam na to cholerstwo... 2 godz czekania w przychodni na pobranie krwi ehhhh
-
ABI90 wrote:Musze poczytać odnośnie testu prolaktyny z MTC ile dni wcześniej już się nie "przytulać" Czy jeszcze dzisiaj ewentualnie można hehe W sobotę ruszam na to cholerstwo... 2 godz czekania w przychodni na pobranie krwi ehhhh
Mnie zaleciło dwa dni wstrzemięźliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 16:12
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Czytałam w internecie że właśnie 24 godz. ale w takim razie już dzisiaj zrobię chyba szlaban Dla pewności zrobię dzisiaj test owulacyjny, chociaż nikłe szanse... Niby nie muszę koniecznie w ten weekend robić ,mogłabym poczekać na @ ale chyba chciałabym mieć już te wszystkie badania za sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 16:19
-
Dziewczyny mam pytanie kompletnie z innej paki. A mianowicie: mam prace fajna lubię ja ale juz towarzystwo kolezanek nie do konca. Nazwe to mobbingiem w pracy dokładnie. Pomimo że mam umowe na czas nieokreslony myśle o zmanie pracy. I tu moje pytanie. Czy ktos sie orientuje jak to jest gdyby przypadkiem akurat jak zmienię prace udało mi się zajść to co z macierzyńskim? Należy mi się jakiś jak mam umowe określona np próbna na 3 miesiace czy tam na rok?
Mamy tu kogos tak mądrego co to ogarnia?9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Muszę ten temat zbadac. Czuje ból podbrzusza coraz bardziej... @ mogłaby przyjść bo takie bóle nie bóle zwiastują tylko bolesną @.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Wujek google podpowiada ze jesli bedziesz zatrudniona na okres probny przekraczajacy jeden miesiac i rozwiazanie ten umowy mialoby nastapic po uplywie trzeciego miesiaca ciazy to umowa Ci sie przedluza do dnia porodu i przysluguje Ci macierzynskie
-
Pocieszające nieznacznie. Znalezienie pracy w moim zawodzie za te same pieniadze co teraz graniczy z cudem. A wydaje mi sie że jesli dalej tam bede pracować to się wykończę.
Tak bardzo chce kwiatuszka i tym sie martwie to jeszcze w pracy różnie to bywa.. eh.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Ja mamwlasnue 12 dc a przed tym badaniem lepiej żebym zrobila 4 dni przerwy tak sie dowiedzialam... No a z kolei lekarz mowil ze te badanie moge sobie zrobic w dowolnym dniu kiedy tylko mi bedzie odpowiadało. A patrząc z innej strony znowu, mówił żeby od 10 do chociaż 25 dnia regularnie co 2-3 dni... Szkoda mi troche by było tego cyklu.... Tym bardziej ze dopiero z wynikami nasienia i krzywa cukrowa i insulinowa + ten nieszczesny test z MTC mam sie zgłosić. I tak to wyglada...