Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Po owulacji spokojnie wszystko zrobisz a moze juz nawet nie bedzie potrzeby bo bedzie plusik na tescie a masz jakis monitoring w najblizszym czasie zeby sprawdzic czy jajeczka rosna i kiedy sie spodziewac owulacji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 19:27
-
Te testy to tez nie daja dobrego obrazu co sie dzieje. Ja w tym cyklu robilam zrobilam 5 i wszystkie dla mnie byly takie same i zglupialam az bo nie wiedzialam kiedy ouw byla. Ale trzymam kciuki zeby u Ciebie byly bardziej dokladne
-
Fizjoterapeuta,pracuje w fundacji z osobami niepełnosprawnymi umysłowo. niestety w polskiej służbie zdrowia najniższa krajowa. a obecnie nie mam az tak zle. Aale cóż z pieniedzy jak zajsc nie moge, denerwuje sie caly czas i do tego czuje presje wszystkich wpracy zebym miała dziecko. Po prostu lekko nie jest.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
ABI90 wrote:Ja wiem ze te testy lipa ale chociaz na nich sie bede sugerowac. Innej opcji nie mam
U mnie wogole testy owulacyjne nie wychodza. Od tego cyklu lekarz mi polecił bym robiła progesteron. I zrobiłam i wg tego wychodzi ze by była.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubii mama takie pytanie bo widze ze sie wypowiadasz w watku z Conceive Plus. Masz juz jakieś opinie czy działa i warty jest polecenia?
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Ja ogolnie uzywam tego zelu pierwszy cykl wiec dopiero po zakonczonym cyklu dam znac czy mi pomogl. Ale czytala bardzo duzo opinii dziewczyn gdzie im sie udalo w pierwszym czy drugim cyklu staran. A poza tym odczucia sa fajne takze postanowilam go sprawdzic. Zaszkodzic nie zaszkodzi a moze tylko pomoc. Po tym co czytalam to moge smialo Ci go polecic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 20:38
-
a ta aplikacja trudna jest czy tak nawet to jakos idzie? Sa jakies aplikatory z tego co czytałam.
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Sa aplikatory ale drozej duzo wychodzi i przy pomocy aplikatorow latwa jest aplikacja. Ale ja kupilam tube 30mln i strzykawke 5 mln. Wylewam troche zelu na nakretke i pobieram strzykawka i aplikuje wiec nie jest zle. Lepiej do srodka aplikowac niz na zewnatrz bo ten zel na zewnatrz jest bardzo klejacy i lepki.
Mam pytanie do dziewczyn ktore juz maja dzidziusia lub aktualnie sa w ciazy. Dziewczyny jak to jest z ta implantacja czy odczuwalyscie jakos implantacje? Bol implatacyjny czy cokolwiek? Tak mnie bolal brzuch w nocy ze nie moglam spac. Taki ciagnacy bol w dole podprzusza promienujacy w dol jakby to ujscia macicy. Wiem pewnie sobie wmawiam ze to bol implatacyjny ale chcialabym wiedziesz jak to u was bylo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 06:13
-
Hej dziewczyny miałam słabą noc, młody coś sie kręcił i nie dał pospac.
Taka_babka tak jak ktoś Ci znalazł w Google, żeby dostać macierzyńskie trzeba byc w ciąży 3 miesiąc żeby umowa była przedłużona do dnia porodu.
Współczuję atmosfery w pracy:/
Rubi z tym bólem implementacyjnym jest różnie, ja na 3 ciążę, raz czułam i to bardzo delikatnie no i wtedy też miałam plamienie. Każdy organizm inny więc każda może odczuwać to inaczej. -
Hej dziewczyny,
U mnie dzis temperatura spadla z 37,06 do 36,6 juz nawet nie bede testowac tylko czekam na @. W tym miesiacu jezdzilo mi w brzuchu i klucia od owulacji mialam jak nigdy a to i tak nie bylo to co trzeba...
Noo nic trudno nowy cykl nowe szanse, mozecie wpisac mnie na testowanie 24/25 lipca
Dobrze chociaz ze dzis jest piatekEuthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%