Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Rubi najlepiej leczyć się naturalnymi metodami czyli czosnek, mleko z miodem i czosnkiem, rosol, na kaszel syrop z cebuli. A w aptece też sa specjalne leki dla kobiet w ciąży, ale nie pamiętam nazwy. Ale wiesz ze póki @ się nie spóźnia to można brać wszystko normalnie -
Dziekuje dziewczyny za odpowiedz. U mnie tak samo brzydka pogoda. Dzis sie zapowiada pracowity dzien bo od poniedzialku mam maly remont w domu i musimy zaraz jechac wybrac panele i plytki i wszystkie niezbedne materialy. Takze chociaz na chwile zapomne o staraniach.
-
Och Rubii no to zajmiesz się czymś
Ja dzisiaj właśnie chcę coś zaplanować ale nie mam pojęcia co. Pogoda dobra na rower ale boję się, że zacznie padać
Wczoraj byliśmy w sklepie rowerowym bo zaplanowaliśmy sobie w ramach urlopu oprócz gór taką objazdówkę po trasach rowerowych, a że mąż ma 5 lipca 30 te urodziny to kupuję mu kask full face bo ostatnio rozbił się o drzewo... Słuchajcie oglądaliśmy rowerki dziecięce ale takie dla 1-2 latków... no normalnie się rozpłynęłam patrząc jak mój kochany przymierza się do tego maleństwa, sprawdza hamulce Z jednej strony taka radość, a z drugiej, że żal bo nic na razie nie wychodzi... -
Dzień dobry
Ja bym mogła cały czas spać, naprawdę... mam drzemkę w dzień z młodym i na noc już o 22 padam. Mam nadzieję ze ta sennosc szybko się skończy, bo mamy zaplanowane wakacje to nie chcę ich przespać :p
W tygodniu będę dzwonić do lekarza i umowie się na wizytę. Zapytam też jakie badania mam zrobic. -
Czuje sie taka ogolnie przemeczona i rozdrazniona ale nie wiem czy to nie przez prace albo objawy @. Nie wiem czy wytrzymam do 5 lipca z testowaniem. Pilnujcie mnie zebym nie testowala za szybko. Znow sobie wmawiam objawy a czuje ze bedzie rozczarowanie. Chociaz temperatura ladnie sie trzyma ale to nie wszystko