Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Wczoraj miałam straszny dzień. Spotkałam się z przyjaciółką i niby było milo ale ona stwierdziła że jestem złośliwa i nad tym nie panuje. Wydawało mi się że jestem nadto miła. A tu takie zdziwiło. Koniec końców powiedziała mi że nie jestem z moim D gotowa na dziecko. W drodze powrotnej pominmy że powinno jechać ok 40 min do domu a byłam w 20 to całą drogę myślałam nad tym. A co za tym poszło... Coś się jakoś w ten sposób do mojego odezwałam że czuje już zmęczenie tym wszystkim i odchodzą mi chęci. Na co zdziwienie moje wielkie mój na to" pewnie zachowaj się jak Piotrek maz twojej kuzynki" ( objaśniając długo starali się o dziecko i on stwierdziałam tzn ten Piotr że to już nie ma sensu i przestali się starać i tak oto są małżeństwem z 11 letnim stażem w trakcie rozwodu).
Wczoraj wogole miałam dzień płaczki co rusz to łzy leciały same. Hormony przed @ mam tak siłę że czasem sama siebie nie poznaję.
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Marcowa musisz nabrać energii bo wczasy szybko się nie powtórzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 10:48
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubii no Ty się tam nie stresuj już bo wiesz jak się to skończy! Jak już obiecałam sobie, że nie mogę się stresować ha ha ciekawe co z tego mojego obiecywania wyjdzie. Póki co 1/3 cyklu za mną i jestem spokojna. Zajmuję głowę czym innym.
Taka_Babka nikt nie ma prawa Ci mówić czy jesteś gotowa na dziecko czy nie... pamiętaj o tym. Jeśli to twoja przyjaciółka to trochę dziwne. Raczej powinna Cię wspierać, a nie jeszcze bardziej dobijać.
Ja po wczorajszym dniu przed telewizorem - w końcu odpoczęłam, właśnie planuję wycieczkę rowerową. Pogoda jest jaka jest ale juz mnie nosiTaka_Babka lubi tę wiadomość
-
Taka_babka no bardzo niemiłe spotkanie wczoraj miałaś. Coś zrobiłaś że przyjaciółka mówi ze jesteś złośliwa?
I kto to jest żeby Ci mówić czy jesteś gotowa na dziecko? Najważniejsze co czujesz i najważniejsze to nie tracić nadziei! Nie poddawajcie się, jest o co walczyć naprawdę. A ja trzymam mocno kciukiTaka_Babka lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Zuzi! Ale boje sie myslec ze cos dobrego z tego wyniknie zeby sie nie rozczarowac. Taka_Babka a dostalas juz @? Czy jeszcze nie. Nikt nie ma prawa was oceniac i nie przejmuj sie tym co inni mowia. Walcz o siebie i swoje marzenia bo jak Ty o siebie nie zadbasz to nikt nie zadba. Nie przejmuj sie i glowa do gory!
Marcowa2017.23, Taka_Babka lubią tę wiadomość
-
Rubii dostałam dziś @ i zamiast tak spokojnie rozpaczać ten przeklęty czas @ to tak z grubej rury się leje... Eh.
Rubii nie testuj bo sama siebie skrzywdzisz. Mniej bolesne jest dostanie @ niż patrzyć na jedną kreskę. Wytrzymaj! Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 14:18
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Marcowa no właśnie dziwi mnie oskarżenie o złośliwość bo tylko miałam dobre chcecie porzuciłam koleżanke pod cukiernie i chciałam żeby szybko to poszło a ja zaparkuje i dojdę. Ona to odebrała że jestem złośliwa oczywiście wyjaśniliśmy to sobie ale mimo wszystko może faktycznie przed @ byłam troche nieświadomie.
Zatem testowanie następne to ewentualnie 3-4 sierpień.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
A no przed @ byłaś to oczywiście ze będziesz troszkę złośliwa kumpela powinna zrozumiec, jak kobieta kobietę dobrze ze sie dogadalyscie, bo czasem się czegoś od razu nie powie i można nieźle się poklocic.
Zapisuję Ci kolejne testowanie na liście.Taka_Babka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj tez mialam nie mila sytuacje... Bylismy pod tym namiotem a moja bratowa napisala zebysmy dziecko "roobili" a nie ryby lowili do mojego męża... Bo wczoraj siostra cioteczna zapraszala na chrzciny i malego trzymalam ze mi pasuje i chyba sie oswajałam. On jest taki ze cos tam w żartach odpisał jej. A ja jak dzisiaj sie dowiedzialam to myslalam ze szlak mnie trafi... Oni sami z 7-8 lat starali się o dziecko które teraz ma 7 miesiecy... Jak mozna tak szybko zapomniec jak samemu sie mialo problemy i denerwowaly takie teksty....
-
Abi no brak slow, naprawde, jak tak mozna... Mój szwagier na takie cos to raz odpowiedział poważnie: już Ty się o nas nie martw. I wystarczyło. Nikt o nic nie pytal.a jego zapytała ciotka, która urodziła urodziła późnym wieku, więc też powinna wiedzieć ze to nie tak łatwo.
-
patkaaxx90 wrote:Pierwsza w 10dp byla.46.72 druga 146.70 w 12 dniu po ovu a dzisiaj wzrosła na 386.3 w 14 dp ovu wzrosła tylko o 136.5 % boję się ze nic z tego nie będzie.
-
Marcowa2017.23 wrote:Przecież beta powinna wzrastać minimum 66% co 48h, czyli dobry masz wzrost kiedy idziesz do lekarza? Musisz robić betę jeszcze?
Zrobię jeszcze we wtorek A jutro bede chciał się do lekarza umówić może mnie do piątku przyjmie..Miłosz
Honoratka