Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja powiem Wam jestem w takim otoczeniu w pracy że kilka osób się starałam i to ponad rok. Nie przyznaje się oczywiście że my już mamy 7 CS za sobą i gówno. ( Przepraszam za kolokwializm). Ale jak słyszę od kogoś kiedy Wy to mnie jasna cholera szczela i mam płacz na końcu nosa. Dlatego nie rozumiem jak przdchodzac coś podobnego można ranić kogoś innego...
Pataaxx90 nie denerwuj się będzie napewno dobrze:) komus musi być dana radość w tym miesiącuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 18:02
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Pierwszy dzień @ i płacze jak nawiedzona. No nie umiem się dziś ogarnąć. Wczoraj złośliwa i placzliwa, dziś miś przytulanka i płaczek. Muszę się jakoś ogarnąć na jutro do pracy bo albo pozabijam albo się popłaczę.
Dziewczyny jakieś sprawdzone metody wtrakcie @ by uspokoić hormony?9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Taka_Babka bardzo mi przykro z powodu @. Mi pomaga duza ilosc czekolady. Polecam
Dziewczyny nie przejmujcie sie tym co inni mowia wiem ze nie jest latwo i takie slowa rania ale stres nie sluzy zdrowiu. Bedzie dobrze napewno sie ulozy nam wszystkim. Wkoncu musi! I pozniej bedziemy wspominac te chwile jako zapomniana przeszlosc. Trzymam kciuki za nas wszystkie! -
Taka_Babka wrote:Pierwszy dzień @ i płacze jak nawiedzona. No nie umiem się dziś ogarnąć. Wczoraj złośliwa i placzliwa, dziś miś przytulanka i płaczek. Muszę się jakoś ogarnąć na jutro do pracy bo albo pozabijam albo się popłaczę.
Dziewczyny jakieś sprawdzone metody wtrakcie @ by uspokoić hormony?
Oby Ci się poprawiło i zebys szybko nabrała energii na nowy cykl, bo trzeba działać -
Rubii wrote:O kurcze mam stresa ze jestem na gkrze naszej listy. Dawno nie bylam w niczym pierwsza
Ja chyba jutro zrobię test, jestem ciekawa czy te tanie z allegro mogą miećjeszcze ciemniejsza kreskę.Rubii lubi tę wiadomość
-
Ufacie testom z allegro? Moje testy owulacyjne z allegro ani razu nie pokazały że mam owulację...
A wogole zapytam robicie testy owulacyjne? O jakiej porze dnia się powinno robić?9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Cześć dziewczyny ! Nie było mnie tu cały dzień bo jak pisałam wcześniej nosiło mnie i chciałam na rower no i tak przejechaliśmy 85 kilometrów ! PADAM NA TWARZ ! Ale jaka satysfakcja, że nie zostaliśmy w domu
Czytam sobie a propos tych wszystkich mądrych ludzie wiedzących lepiej kiedy powinniśmy mieć dziecko. U mnie jest podobnie w pracy - to już praktycznie codziennie ktoś się pyta albo krytykuje na zasadzie "zamiast jeździć na rowerku to za dzieci się bierz"... bardzo boli, bardzo.