Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
My też z moim D uwielbiamy rower, dziś mój D. Do mnie że już 8 dni nie byłam na rowerze i głupio mi było
Zatem jutro deszcz słońce jutro rower do pracy'
Czułem się jak król'zuzi_c lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Hej dziewczyny,
Ja tylko w jednym cyklu robilam testy owulacyjny byla napisane zeby je robic miedzy 10:00-20:00 bylo napisane ze test jest pozytywny tylko jak obie kreski sa w takim samym kolorze..mi ciagle wychodzila jedna mimo klucia w jajnikach i sluzu i raz tylko wyszly dwie ale w innym kolorze wiec juz sama nie wiem..w tym cyklu zrobie jeszcze raz i dam znac ale jestem raczej sceptycznie nastawiona...
Co do osob pytajacych sie o ciaze to u mnie to samo a po naszym slubie, ktory mielismy niedawno to co drugie putanie od kazdego to: kiedy dziecko... masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2018, 23:02
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Witam, nałożyłam już makijaż zatem zostało podbijać świat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 06:45
Rubii lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Dzien dobry dziewczyny. U mnie bedzie dzis pracowicie. Remont sie dzis u mnie zaczyna ale bedzie balaganu i sprzatania az sie boje juz jeszcze jakos slabo sie dzis czuje strasznie mi goraco i nie mam sily na nic moze dlatego ze maz chory i mnie zarazil i cos mnie lapie juz.
-
patkaaxx90 wrote:Mnie dzisiaj przywitał spadek temperatury..chyba jednak nic z tego nie będzie..
-
ABI90 wrote:Patka brutalne stwierdzenie z tym że natura wie co robi ale tak to jest... A narazie spróbuj sie zrelaksować póki nic wiecej sie nie dzieje:-)
Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Hej dziewczyny
Patka, czemu się tak maltretujesz? Po co w ciąży mierzysz temperaturę, już nie trzeba więcej optymizmu, bo zaraz zwariujesz. Dobrze piszesz że natura zrobi co ma zrobić, przykre słowa ale tak jest, więc sprawdzanie co chwilę bety albo mierzenie temperatury tego nie zmieni. Jeżeli tak bardzo się boisz to idź od razu do lekarza. Jeżeli stwierdzi to da Ci leki, sławnego dupka albo lutke. Mocno wierzę że będzie wszystko dobrze