Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
No to już nie wiem sama a może być zalezne od laboratorium? Bo my dzwoniliśmy do Bociana Białystok a On nam zaproponował w Warszawie ale jakąś inną klinikę nie pamiętam nazwy... w domu mam karteczkę. Niby wg niego 3 dni ma być a w Białym powiedzieli 5....
-
Nie, zalecenia są jedne to tak jak z tym czasem dostarczenia do lab max 30 min albo w odpowiedniej temperaturze - te czynniki wpływają na właściwości materiału i w efekcie na oznaczenie parametrów. Jak mi się uda odkopać swoje źródło wiedzy na telefonie to zaraz sprawdzę ile to było dni
zuzi_c lubi tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
Własnie teraz to już całkiem nie wiem tamten powiedział ze jak się przestój trafi kilkudniowy to to nasienie samo z siebie będzie gorsze bo dłużej będzie zalegało. A teraz to już nie wiem, mąż miał do tego drugiego dzwonić, zobaczymy co powiedzą tamci...
-
Marcowa2017.23 wrote:Odświeżony wątek dla staraczek z rocznika '90. Zapraszam
Piszcie kiedy testujecie:)
LISTA TESTEREK Z ROCZNIKA'90
* Enka || 1cs - 22.06
* Marcowa || 3cs - 23.06
* Aneciu || 2cs - 28.06
* patkaaxx90 || 4cs - 1/2.07
* Rubii || 4cs - 05.07
* Zgredka || 5cs - 07.07
* Paula || 8cs - 15.07
* Zuzi || 3cs - 21.07
* Abi || 8cs - 21.07
* Ilonka || 13cs - czekamy na owu
Przewidywany termin @ 6 lipca więc chyba testować będę 6 lipcaMarcowa2017.23 lubi tę wiadomość
-
Ja musze brac clo na pecherzyki bo mi wcale nie rosna naturalnie przez pcos. W tym cyklu tez dodatkowo uzylismy tego zelu takze mam nadzieje ze bedzie pozytywny efekt u nas obu. Duzo dobrych opini czytalam na temat tego zelu
-
Chasia wrote:Witam melduję się Jestem rocznik 90:P I staram sie już prawie rok o pierwsze dziecko
Przewidywany termin @ 6 lipca więc chyba testować będę 6 lipca
Witamy
Zaraz dopiszę Cię do listy Powodzenia Dla mnie ten wątek okazał się szczęsliwy, pierwszy cykl z wątkiem i mam dwie kreseczki, czego Tobie też życze
A który cykl Ci wpisac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 15:07
Rubii lubi tę wiadomość