Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
k91, bardzo mi przykro, jeszcze raz... Ale wiesz sama - pare dni przykrosci, i pozniej glowa do gory, nowe nadzieje i dwie kreski
Ja cos czuje, ze nie wyszlo, ale staram sie o tym nie myslec. Jestem uzalezniona od Netflixa, facet oglada jakis mecz z kolegami, to ja sie delektuje wieczorem z serialem, czipsami i kolą Po ciezkim tygodniu pracy to najlepsze,co moze bycChnurka91 lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
I słusznie! trzeba jakoś odregować.. chyba, że ktoś (JA) jest na diecie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ha, ja to jestem wiecznie na diecie W ciągu roku przytyłam 8 kg... Wtedy bylam petarda, a dzisiaj cioteczka, by nie rzec mamuska... Ale mam do tego dystans, chociaz uczciwie przyznaje, ze zle mi z tymi fałdkami. No ale czipsy i kola... Głowa słabaA. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Ja tak samo, wieczna dieta, bo z mężem jesteśmy łasuchami i w tygodniu się pilnuję a w weekend zawsze puszczam lejce. Luby mówi, żebym się nie odchudzała, bo jestem szczupła ale mu tłumaczę, że gdybym tylko przestała to toczyłby mnie jak żuk gnojak swoją kulkę
Niby nie przeszkadza mi swój aktualny wygląd ale chciałabym go chociaż utrzymać, nie mówiąc o upragnionym schudnięciu. Miłość do żarcia wygrywa niestety.
Ile aktualnie ważysz, jeżeli mogę zapytać?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Monia ale chociaż Twoje zdrowie na tym skorzystało kiedyś zrzucisz
karakorum toć Ty szczupła baba jesteś. Ja mam 163 cm i 61 kg a dążę do 56 kg. Tylko od zawsze wszyscy mi mówili, że nie wyglądam na swoją wagę. Łudzę się, że mam organy z ołowiu myślę, że nie masz się co martwić swoją wagą'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe, ale ja jestem tak jak napisalam - zdrowa baba Cycato-biodrzasta Zawsze chcialam byc taką zwiewną drobniutką kruszynką, nigdy nie byłam i nie bede, i chyba juz sie z tym pogodzilam A i tak sie nie martwie... Dopoki nie wygladam naprawde NIEZDROWO to się pasam Zresztą moj m tez lasuch, takze sie dogadujemy
Dziewczyny, pojechalam umyc dzisiaj auto, w drodze powrotnej przy okazji kupilam 2 pary sandalow, spodnie, jumpsuit, dwie koszulki i bikini. Takze koniec z obzarstwem, do konca miesiaca jemy chleb z ketchupem Bo na nic innego nie mam kasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2017, 21:19
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
To za mało kupiłaś, że Ci jeszcze na ketchup zostało
k91 lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe wrote:k91 to już chyba każda z nas tak ma z tymi świętami. Ostatnio był Dzień Matki- myślałam, że jak się uda to w tym dniu powiem naszym Mamom a i prezent na Dzień Babci i Dziadka by był. Teraz Dzień Ojca, potem imieniny, urodziny. Ewentualnie liczę, że data urodzenia malucha akurat by się zbiegła z jakimś wydarzeniem. Głupota to straszna, ale kto mówił, żem mądra?
Najgorzej, że Tobie ta "magiczna" dwunastka stuknęła ale przecież 13 jest szczęśliwą liczbą
jagodowa91 możesz coś szerzej powiedzieć o co chodzi z tymi zaburzeniami? Duży mają wpływ na Twoje codzienne życie?
Szczerze to nie, muszę się tylko pilnować np. w kościele, czy na jakimś zebraniu. Nie mogę stać w bezruchu, bo wtedy zwalnia prace moje serce i mniej dotlenia się mózg, wtedy dochodzi do omdlenia. W niektóre dni czuje się gorzej, mam zawroty głowy, ale teraz potrafię nad tym zapanować.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Monia26 jeszcze jest za wcześnie ☺️ sama widzisz, że i tak będziesz robić następny ale rozumiem Twoją niecierpliwość aż nadto. Jeszcze jest nadzieja.
Jagodowa91 czyli jak jesteś w dłuższym bezruchu to tracisz przytomność? W takim razie ja bym cały czas byla nieprzytomna, bo siw ruszam tyle co nic'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
To za wczesnie, nawet jesli jestes w ciazy. Od 12 dpo wystepuje przewaga "prawdziwych" testow nad falszywymi. Tu masz statystyke w 10dpo.
http://www.countdowntopregnancy.com/res/img/charts/chart-hpt-dpo-10-170526.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 11:58
jagodowa91 lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷