Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Letitbe wrote:Jagodowa91 podobno ułatwia zagnieżdżenie. Jest gdzieś wpis na forum o ananasie właśnie i wiele kobiet skończyło z zieloną kropką rzekomo dzięki niemu. Oczywiście uważam że jeżeli coś w organizmie nie gra to sam ananas nie pomoze ale warto spróbować. Należy jeść mniej więcej dwa plasterki (wraz z tym twardym środkiem) świeżego ananasa codziennie po owulacji do momentu ewentualnego zagnieżdżenia czyli przez jakis tydzień.
Kurczę zaczął mnie dziś boleć brzuch. Ostatnio bolal mnie tak z tydzień przed @ a wcześniej to różnie bywało. Taki dziwny ten ból, trochę ciągnący, klujacy. Dość ostry. Nie wiem czy wiązać to ze zbliżającą się owulacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 19:04
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
No to mi trochę lżej na sercu. Bo ja raczej nie miewam bóli owulacyjnych a się naczytałam, że zazwyczaj jak któraś coś czuje to w dzień owulacji i na dodatek konkretny jajnik "nadaje". U mnie do godziny zero 2/3 dni a boli ogólnie w środku a nie jakoś tam z lewej czy prawej strony.'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Mnie dZisiaj też dopadly bóle jak na @ ale tylko z lewego jajnika.... Ale testy owy negatywne chocisz kulialm jakies tanie gowniane I niew sugeruje sue tak nimi dla pewności wykorzystam męża
-
Letitbe wrote:No to mi trochę lżej na sercu. Bo ja raczej nie miewam bóli owulacyjnych a się naczytałam, że zazwyczaj jak któraś coś czuje to w dzień owulacji i na dodatek konkretny jajnik "nadaje". U mnie do godziny zero 2/3 dni a boli ogólnie w środku a nie jakoś tam z lewej czy prawej strony.
Ja też w ostatnim cyklu pierwszy raz w życiu miał ból owulacyjny- a przynajmniej tak mi się wydaje,że to było to. Dziwne uczucie.
Też mam jakiś problem ze stroną- nie widzę prywatnych wiadomości, a na maila dostaje info, że ktoś do mnie napisał65cs, 30 lat -
Miejmy nadzieję, że to wkrótce naprawią.
Oby te bóle to była sprawa okołoowulacyjna
Ananaska polecam choćby dla smaku, na ile ten sposób działa nie mam pojęcia
key_b a męża zawsze dobrze wykorzystać'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Gdybym nie lubiła to pewnie bym odpuściła. Po co wciskać coś na siłę, ale tak jakoś mi się same zbiegły w czasie promocja z płodnymi więc kupiłam, a co będę sobie żałować
jagodowa91, karakorum lubią tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Dobrej nocy madzioszka :*
Karakorum myślę, że za wcześnie na takie wyroki. Nie martw się na zapas ale nawet gdyby się nie udało to mamy jeszcze mnóstwo czasu na pozytywnie zakonczone cykle'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
key_b Dobry, dobry leć zarabiać miliony
Chmurko nie smuć się trochę jeszcze wcześnie ale jak nie teraz to w następnym cyklu. Zbierzesz siły i "uderzysz" jeszcze raz za 2-3 tygodnie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart