Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze tak sobie przypomnialam, ze zawsze sobie wyobrazalam, ze o ciazy dowiem sie z dwoch grubych krech z "zaskoczenia". Wiecie, jak w amerykanskich filmach Rzeczywistosc - wypatrywanie drugiej kreski, porownywanie z dni poprzednich, zastanawianie sie czy to naciek czy bobasek
Jakby mi się trafiło dziecko wczesniej, to na pewno byłabym szczesliwa - zawsze powtarzalam, ze wole wpaść w nieodpowiednim czasie, niz pozniej walczyc o dziecko - ale uwazam, ze teraz jest najlepszy czas. Jestesmy mlode, ale mamy już jakąś stabilizacje w zyciu.
U mnie drastyczny spadek Chcialabym, aby @ juz przyszla. Czekanie na nią, gdy sie wie,ze sie nie udalo, jest najgorsze.
K91 co u Ciebie, jak zycie? Faktycznie dziwne te krwawienia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 05:30
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Monia??? ;> otwierać już szampana???
Czesć dziewczyny:)
Karakorum no myślę że nasz wiek jest odpowiedni, ja z jednej strony się cieszę ze wcześniej nie wpadłam, bo teraz mam męża jestem szczęśliwa. A mój ex okazał się zwykłym dupkiem i nasz związek skończył się po 7 latach, ei c zostalabym pewnie sama z dzieckiem. A teraz mam przy boku kochająca i odpowiedzialna osobę -
Monia to dawaj znać jak sytuacja. Mojej sos wyszły 3 testy negatywne a i tak była w ciąży,
A jeśli nie to nowe nadzieje w Nowym cyklu! Przesyłam pozytywną energię
Może jak @ nie przyjdzie zrób betę? Będziesz miała pewność -
Monia, trzymam kciuki mimo wszystko
karakorum widziałam dzisiejszy spadek, nadal czekasz na @?
Współczuję czekania, ostatnio 14 dpo wiedziałam, że to nie to ale musiałam czekać te 3 dni, a potem jeszcze te kilkanaście do owu. Masakra'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe, bóle już piekąco-skurczowe, pare godzin, pewnie w nocy przyjdzie, oby... Juz chce zaczac nowy cykl Troche mi przkro, ale wstrzymuje sie z żalami,bo to przeciez dopiero 2 cykl. Aż glupio mi wylewac zale nad samym poczatkiem. Czlowiek sie tylko czuje jak glupek po tych wszystkich "objawach ciazy"
A co u Ciebie?
Pol godziny po napisaniu tego posta chlusnęło... Zaczynam nowy cykl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 20:51
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Karakorum trzymaj się- nowy cykl, to nowa nadzieja na zielonego kropka.
Monia trzymam kciuki,żeby @ jednak nie przyszła
Dzisiaj mam już tylko plamenia. Przez tą przerwę jakaś długa ta moja @. Zawsze jest 4 dni i po sprawie. Nie wiem czy ten letrozol mnie nie rozregulowuje. Wydłużył mi fl, a ciekawe co jeszcze65cs, 30 lat -
K91 może tak być. Mam nadzieję, że to tylko drobny "efekt uboczny" i wszystko u Ciebie jest ok.
Monia ale budujesz napięcie
Karakorum wiem co czujesz, jak przyjdzie do mnie @ to też wesoło nie będzie ale jak pomyślę, co przeżywają kobiety po kilkudziesięciu nieudanych próbach to mówię sobie, żem głupia. U mnie owu chyba była wczoraj ale sama już nie wiem. Mąż głaszcze po brzuchu i mówi, że "już coś tam się połączyło"- naiwniak
Nie przejmuj się, głowa do góry. Dopiero zaczęłyśmy to mamy mnóstwo siły.'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Niedobrze mi ale moze poprostu taki zbieg okolicznosci , piersi mnie bola ale zawsze przed okresem bola i sa wieksze . Jesli okresu nie bedzie dalej to w pon ide na bete choc tak mysle ze to przez stres moze sie opoznia...choc zawsze mam regularne co do dnia jak w zegarku a nie raz jakies stresy lu choroby po drodze byly...