Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Key_b ooo ale szybko, dopiero co @ miałaś
Monia trzymam kciuki i czekam na Twoj pozytyw bardziej chyba niż na swójWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 15:34
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Prawda to! Może nawet Karakorum zdąży na czerwiec'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
key_b wrote:Leitibe to ten czas tak szybko leci już 12dc mam'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Monia piersi na @ bolą z boku. W ciąży całe trzymam kciuki za pozytyw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 18:48
karakorum lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Jagodowa91 jeżeli uważasz, że to nie za wcześnie i nie ma ku temu przeciwwskazań to why not?
A co do cykli to mam tak samo, nigdy nie wiem kiedy się @ spodziewać. Mogę gdybać a i tak nigdy nie przychodzi w terminie. Wkurza mnie to trochę. Ostatnie cykle trwały kolejno 34, 30, 34, 32, 30, 33, 38 dni. Grrr..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 20:16
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Monia26 wrote:Dzieki dziewczyny wiec tak hmm dostalam cos niby @ ale tak jak jakby nie @ troche brazowego sluzu i tyle... na te krwawienie implatacyjne to chyba za pozno ?
-
Monia na implantacje to za późno. No chyba, że Ci się owulacja przesunęła. Kurczę.. albo @ Ci się rozkręca albo to plamienie w ciąży. Dobrze by było wtedy polecieć do lekarza.
karakorum nope. Nigdy nie brałam tabletek. Staramy się drugi cykl, bo jakoś tak z mężem się dogadaliśmy w kwietniu a właściwie mąż przyszedł z kwasem foliowym w 5 dc do chałupy i kazał mi brać'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Dzień dobry!
Monia czasem zdarza się plamienie w dniu @, mimo tego,że jest ciąża. Oby się nic nie rozkręciło
Letitbe to masz pokręcone te cykle, współczuje u mnie 35, 34, 31 i tak w kółko.
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc