Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozostaje mi tylko wspominać czasy kiedy cykle trwały równo 28 dni. Myślę o castagnusie od następnego cyklu, jeżeli się nie uda. Kiedyś go brałam na regulację- wyrównał ładnie cykle do 29 dni i zredukował plamienia przed @'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Zaczynam podejrzewać, że key_b maczała w tym palce
A tak na poważnie to chyba wszystkie się niecierpliwimy. Testuj, testuj!'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe wrote:Pozostaje mi tylko wspominać czasy kiedy cykle trwały równo 28 dni. Myślę o castagnusie od następnego cyklu, jeżeli się nie uda. Kiedyś go brałam na regulację- wyrównał ładnie cykle do 29 dni i zredukował plamienia przed @
Czytałam na jakimś forum,że castagnus jeszcze bardziej wydłużył kilku dziewczynom cykl, więc ostrożnie. Skonsultuj to jak masz możliwość z lekarzem65cs, 30 lat -
A slyszalyscie że podobno owulacyjne mogą wyjść wcześniej niż ciążowe? Gdzieś na jakimś forum to wyczytałam. Niby wyjaśnienie było że hcg jest podobne do lh i dlatego. Co o tym myślicie?,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Bobotesty 25 są super. Owulacyjne niby wychodzą pozytywnie u ciężarnych ale często później niż ciążowe z tego co mi wiadomo.
k91 tak jak wspomniałam, brałam go kiedyś i było ok, więc chyba zaryzykuję ale w razie jakichś problemów zaraz odstawię. Uważam, że specjalnie nie pomoże ale też nie zaszkodzi. Zaryzykuję'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart