Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie carbonara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 18:58
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Narobiłaś mi chętki na ciasto z rabarbarem. Jutro polezę do ogródka urwać'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hej dziewczyny. Wiem że się rzadko odzywam ale mam nadzieję że mimo wszystko pomożecie. Dziś mam 17 dpo. I coś mi się wydaje że na @ się nie szykuje.. Ale ciąża też mi się wydaje niestety mało prawdopodobna. Chciałam znaleźć gdzieś w internecie informacje jakie mogą być przyczyny wydłużenia fazy lutealnej ale wszędzie tylko piszą o zbyt krótkiej tej fazie. Czy któraś z Was orientuje się w tym temacie? Jutro chce się zapisać do ginekologa, jak dobrze pójdzie to może uda mi się już jutro być na wizycie ale mnie ciekawość zżera teraz już,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Chmurko a robiłaś test ponownie? Wiesz ja też mam dość długą lutealną bo właśnie jakieś 17 dni, ale myślę, że w Twoim przypadku to kwestia właśnie antykoncepcji. Sama mówiłaś, że jeszcze nie doszło wszystko do normy po odstawieniu. Daj znać po wizycie co lekarz powiedział'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
No ja też swiruje. Byłam u lekarza 18.05 bo mnie bolał jajnik a okresu nie byli ani wzrostu temperatury. To był mój 35 dzień cyklu. I dostałam informację że wszytko jest ok. Ze normalne że ciało wraca do normy po tabletkach i dlatego tak długo. I dostałam informację że lada moment owulka. I faktycznie temperatura od piątku wysokimi póki co nie spadła. Testu nie kupiłam bi tylko jedna apteka w mojej mieścinie dziś czynna a nie po drodze mi była więc jutro jednak nie zatestuje:( od razu do lekarza polecę. Zobaczymy co powie. Ale boję się że każe po prostu czekać,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Monia jestem z Tobą trzym się Kobito
Chnurka ja też mam ciut wysokie tsh i endokrynolog twierdził, że z ciążą już mógłby być problem ale do normalnego funkcjonowania jest ok i trzeba obserwować. Wtedy jednak nie myślałam o dzieciach i nic nie biorę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
oj:* nie martw sie:* następny cykl sie zaczął więc nowe starania i nowa nadzieja! Ja chyba bym wolała zeby @ też juz przyszła bo coś czuje że w ciazy nie jestem tylko coś hormony szaleją głowka do góry:),,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’