Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
tak 3 miesiące trwa proces tworzenia plemników, mam nadzieję że te po chorobie w marcu już dzięki witaminowym, ziółkowym wspomagaczom są szybsze i prawidłowe, zobaczymy po wynikach męża za kolejny miesiąc. Jestem na 11dc, owu wypada w piatek, więc zacznie się czekanie po
Monia26 miałam tak w zeszłym miesiącu, skąpy dziwny okres jednego dnia był a drugiego nie...normalnie trwa on 6 dni a tu w kratkę... zrobiłam chyba ze 4 testy, ale niestety.. walczymy dalejCzekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
To do pracy rodacy! a nuż się uda
Ja jestem właśnie na etapie czekania i do poniedziałku to chyba jajo zniosę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Dylemat mam. Muszę sobie zarezerwować termin u ginekologa ale najbliższe wolne są pod koniec miesiąca o tak myślę czy pójść to "gorszego" lekarza w pobliżu i możliwie szybko, czy może jednak do naprawdę dobrej Pani doktor ale dalej i właśnie w późniejszy terminie.
Dokładniej chodzi o to, że wyczuwam zmiany w piersi. Dość bolesne i mam wrażenie że odkąd łykam kwas foliowy zaczely się pojawiać. Teoretycznie nie bolą i są malutkie w pierwszej połowie cyklu ale w drugiej jak tylko zaczynaja boleć piersi to te zmiany są spore i nie do dotknięcia. Myślę, że to torbiele ale wiadomo. Trzeba coś z tym zrobić'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
K91 dobrze się zapowiada ☺️'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ja bym szła do lepszej lekarki. Albo do obu
k91 kciuki!
Dziewczyny wykres ovu pokazuje mi @ na 22dc a powinnam mieć 27-28dc robić test wg ovu ( to by był 11dpo) czy czekać? -
A jaką masz zazwyczaj lutealna? Ja bym poczekała do 12 dpo'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ja się właśnie zastanawiam nad testami owu, ale nie wiem na ile są skuteczne.
Do ginekologa umówiłam się na 1.07, jeżeli się nie uda w tym cyklu, to będę wtedy przed owulką i może zerknie na usg co tam się dzieje. Wtedy też kupię testy owu i postaram się porównać co i jak.
W międzyczasie zrobię chyba tsh i prolaktynę, żeby mieć już na wizycie pełen obraz.'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart