Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika 91
Odpowiedz

Staraczki z rocznika 91

Oceń ten wątek:
  • Monia26 Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam wrazenie ze chyba nic z tego...no ale zobaczymy

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kobiety! Co to za czarnowidztwo się tu uprawia?

madzioszka lubi tę wiadomość

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatestowałam. Wiem, za szybko. Powiem tak - nie dla nas kwitnie ananas. Bladosc az razi po oczach.

Co u Was dziewczyny? Czas, zeby ktoras przekazala jakies dobre nowiny :)

Letitbe lubi tę wiadomość

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • Monia26 Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2017, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam do tego pierwszego ... ale jakos czuje tak jakby @ nadchodzila..ale jeszcze mam nadzieje ze moze sie myle

• jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie myśl o tym, zajmij głowę czymś innym :)

'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, ja tu czekam na wasze krechy :)

A tak na poważnie, może to nie ten czas dla nas i tyle. W ogóle podobno najczęściej kobiety w ciążę zachodzą zimą :D

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja oficjalnie też testuję 01.06. Ale nie sądzę, bym doczekała.
    No coz, za to w sobote bede mogla schlać sie z przyjaciolką, zrobimy sobie babski wieczor z mocnymi trunkami :>

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, jakie to życie jest fikuśne. Jeszcze parę lat temu się człowiek obawiał zajścia w ciążę, a teraz obawia się, że nigdy nie zajdzie! Co ten los z nami wyprawia? Ale powiem Wam kobiety moje najdroższe, że na prawdę dobrze jest mieć Was, człowiek nie czuje się samotny ze swoim problemem :) A jeszcze więcej nadziei da, jak się którejś z nas w końcu uda! :)

karakorum, jagodowa91, k91 lubią tę wiadomość

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karakorum wrote:
    No coz, za to w sobote bede mogla schlać sie z przyjaciolką, zrobimy sobie babski wieczor z mocnymi trunkami :>
    Zazdroszczę, ja mam niedługo babski wieczór i trzeba będzie się pilnować a nawet nie wiadomo czy będzie po co :(

Madzioszka to prawda. Pamiętam jak za czasów szkolnych się bałam, żeby w ciąży tylko nie być, bo dużo koleżanek wpadki zaliczało a teraz...?
    Na początku tylko podczytywałam forum, tym bardziej że lubię dużo czytać i weryfikować swoją wiedzę na każdy właściwie temat. W końcu się odważyłam odezwać i jakoś tak lżej jest. Mogę się zapytać w razie wątpliwości, mogę pogadać o waszych próbach i emocjach a w życiu realnym nie do końca mam z kim o takich sprawach rozmawiać.
    Dobrze, że jest internet :)

karakorum lubi tę wiadomość

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzioszka, to prawda. Gdzie te czasy, kiedy myslalo sie, ze zachodzi sie od pierwszego razu bez zabezpieczenia... Tak sie troche czuje, jakbym zostala mocno grzmotnięta o ziemie i rzeczywistosc, ze tak naprawde staranie sie o ciaze to mierzenie, analizowanie i pilnowanie... W sumie nigdy sie tym nie interesowalam, a kobiety gdzies tam mowiace, ze nie moga zajsc, to byla jakas odrębna planeta.

Letitbe, z calego serca zycze Ci, bys nie mogla pic :)

Ja lubie sie zaglebiac w kazdy temat, ktory mnie dotyczy, a po prawdzie to staraniami zaczelam sie interesowac juz w grudniu, kiedy bralam jeszcze tabletki i z factem postanowilismy sie starac o bobo. I tak trafilam na forum... Nie sadzilam, ze bede pisala, nie mowiac o mierzeniu tempki i analizowaniu innych godzinami :P Ale ciesze sie, ze tu jestem z Wami :) W kupie zawsze razniej ;)

madzioszka, k91 lubią tę wiadomość

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • key_b Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe no ja teraz zazdroszczę tym koleżankom co powpadaly ;) mają już dzieciaczka nawet niektóre dwa, a ja się zastanawiam co robimy nie tak. Przecież tam "na górze" sami tak chcieli ze ślub, że owoc miłości.... Bla bla bla. Odzukiwali nas całe życie ;-) a tak na serio to co ma być to będzie! Na pewno każda z nas w końcu ujrzy dwie kreski

16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    key_b wrote:
    Na pewno każda z nas w końcu ujrzy dwie kreski
    Tego nam życzę :)

W ogóle temperatura mi dziś trochę skoczyła, śluzu też coś ciut więcej ale o rozciągliwym mogę pomarzyć. Obstawiam owulkę na dziś ale bez tego śluzu jakoś czarno to widzę

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • key_b Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi temp spadła drastycznie, na 35.9 ale nie wiem czy to nie dlatego że śpię przy otwartym oknie i odkryta i nieubrana :D haha

16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • Monia26 Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pierwsza byla wpadka, moj synek ma juz 6 lat ..no prawie bo skonczy w sierpniu. Teraz chcemy drugie, swiadoma przemyslana decyzja. Oby szybko sie udalo :)

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten los bywa przewrotny :)

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zawsze sie balam ze wpadne jak bylam w szkole i potem dalej ;) a teraz , mysle ze to nie bylo by takie glupie;) mam nadzieje ze beda jakies fasolki u nas na forum w czerwcu ;)

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • Monia26 Koleżanka

Wysłany: 31 maja 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jutro tescik :) jakos w miare zlecialo , trzymajcie kciuki :)

• karakorum Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojutrze robie test, przed zabiegiem u dentysty... Ale jakos nie man zludzen. Dzisiaj zostal mi test, naciek drugiej kreski był minimalnie mocniejszy, ale to i tak naciek, ile ja juz mialam tych falszywych testow :(

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia napisz od razu nam :)

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia czekamy jutro rano na info :)

karakorum no właśnie gdybyś nie miała tych nacieków to byłoby już coś wiadomo a tak..
    Swoją drogą to dziwne że czasem masz te nacieki a czasem nie

Ilona jak pomyślę, że moje koleżanki mają nawet 8 letnie dzieci to zastanawiam się czemu zwlekałam. Oczywiście wiem czemu i gdyby nie upór Lubego to nadal bym zwlekała. Ostatnio się dowiedziałam, że znajoma 10 lat starsza ode mnie została babcią :O

thumb.png
    My Ovulation Chart
‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ