Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Kobiety! Co to za czarnowidztwo się tu uprawia?
madzioszka lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

My Ovulation Chart -
Właśnie, ja tu czekam na wasze krechy

A tak na poważnie, może to nie ten czas dla nas i tyle. W ogóle podobno najczęściej kobiety w ciążę zachodzą zimą
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyJejku, jakie to życie jest fikuśne. Jeszcze parę lat temu się człowiek obawiał zajścia w ciążę, a teraz obawia się, że nigdy nie zajdzie! Co ten los z nami wyprawia? Ale powiem Wam kobiety moje najdroższe, że na prawdę dobrze jest mieć Was, człowiek nie czuje się samotny ze swoim problemem
A jeszcze więcej nadziei da, jak się którejś z nas w końcu uda!
karakorum, jagodowa91, k91 lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę, ja mam niedługo babski wieczór i trzeba będzie się pilnować a nawet nie wiadomo czy będzie po cokarakorum wrote:No coz, za to w sobote bede mogla schlać sie z przyjaciolką, zrobimy sobie babski wieczor z mocnymi trunkami :>

Madzioszka to prawda. Pamiętam jak za czasów szkolnych się bałam, żeby w ciąży tylko nie być, bo dużo koleżanek wpadki zaliczało a teraz...?
Na początku tylko podczytywałam forum, tym bardziej że lubię dużo czytać i weryfikować swoją wiedzę na każdy właściwie temat. W końcu się odważyłam odezwać i jakoś tak lżej jest. Mogę się zapytać w razie wątpliwości, mogę pogadać o waszych próbach i emocjach a w życiu realnym nie do końca mam z kim o takich sprawach rozmawiać.
Dobrze, że jest internet
karakorum lubi tę wiadomość

My Ovulation Chart -
Madzioszka, to prawda. Gdzie te czasy, kiedy myslalo sie, ze zachodzi sie od pierwszego razu bez zabezpieczenia... Tak sie troche czuje, jakbym zostala mocno grzmotnięta o ziemie i rzeczywistosc, ze tak naprawde staranie sie o ciaze to mierzenie, analizowanie i pilnowanie... W sumie nigdy sie tym nie interesowalam, a kobiety gdzies tam mowiace, ze nie moga zajsc, to byla jakas odrębna planeta.
Letitbe, z calego serca zycze Ci, bys nie mogla pic
Ja lubie sie zaglebiac w kazdy temat, ktory mnie dotyczy, a po prawdzie to staraniami zaczelam sie interesowac juz w grudniu, kiedy bralam jeszcze tabletki i z factem postanowilismy sie starac o bobo. I tak trafilam na forum... Nie sadzilam, ze bede pisala, nie mowiac o mierzeniu tempki i analizowaniu innych godzinami
Ale ciesze sie, ze tu jestem z Wami
W kupie zawsze razniej
madzioszka, k91 lubią tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Letitbe no ja teraz zazdroszczę tym koleżankom co powpadaly
mają już dzieciaczka nawet niektóre dwa, a ja się zastanawiam co robimy nie tak. Przecież tam "na górze" sami tak chcieli ze ślub, że owoc miłości.... Bla bla bla. Odzukiwali nas całe życie
a tak na serio to co ma być to będzie! Na pewno każda z nas w końcu ujrzy dwie kreski
-
Tego nam życzękey_b wrote:Na pewno każda z nas w końcu ujrzy dwie kreski

W ogóle temperatura mi dziś trochę skoczyła, śluzu też coś ciut więcej ale o rozciągliwym mogę pomarzyć. Obstawiam owulkę na dziś ale bez tego śluzu jakoś czarno to widzę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

My Ovulation Chart -
Ale ten los bywa przewrotny

My Ovulation Chart -
Ja pojutrze robie test, przed zabiegiem u dentysty... Ale jakos nie man zludzen. Dzisiaj zostal mi test, naciek drugiej kreski był minimalnie mocniejszy, ale to i tak naciek, ile ja juz mialam tych falszywych testow
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Monia czekamy jutro rano na info

karakorum no właśnie gdybyś nie miała tych nacieków to byłoby już coś wiadomo a tak..
Swoją drogą to dziwne że czasem masz te nacieki a czasem nie
Ilona jak pomyślę, że moje koleżanki mają nawet 8 letnie dzieci to zastanawiam się czemu zwlekałam. Oczywiście wiem czemu i gdyby nie upór Lubego to nadal bym zwlekała. Ostatnio się dowiedziałam, że znajoma 10 lat starsza ode mnie została babcią

My Ovulation Chart

moje Szczęście!