Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta..a cykl zaczęłam 23.10.2017r., więc mam jeszcze 8 dni do okresu. Niech to szybciej zleci
Ja Was podziwiam, że mierzycie w buzi, bo ja jak raz chciałam spróbować to tak szybko jak włożyłam musiałam wyłożyć, bo było mi niedobrze, ale ja już tak mam
Dokładnie Letitbe, też trochę pośmiałam się, ale jakoś dla mnie nie miało to swojego czaru. Jedynka była dla mnie najlepsza, zabrakło mi teraz Doris, Mikołaja czy Małgorzaty. Bez nich ten film wydaje mi się taki niepełny
To dziewczyny, skoro temperatura skoczyła to powodzenia i trzymam kciuki! -
Paulina jak biorę tabletki to jest znosnie z alergią, ale jak nie wezmę to czuje się okropnie, najlepiej z domu nie wychodzić a i to nic nie daje. Objawy to ciągły wodnisty katar co sam wypływa, kichanie, duszności, ogólne rozdrażnienie a po dłuższym czasie zatoki i ogolna choroba.
Miałam w planach iść na to do kina Ale skoro tak mówicie to nie ma sensu
Letitbe, będziemy razem testowalyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 10:21
Letitbe lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Dziewczyny super, że temperatura ruszyła
mala_misia ja też czasem mam odruch wymiotny, szczególnie na początku miałam. Kwestia przyzwyczajenia chyba. Staram się zawsze jak mierzę z lewej strony to też leżeć na tym boku, żeby mi nie przeszkadzał. Musisz próbować. Ja jak mam odruch wymiotny to go wyciągam, wyłączam i próbuję jeszcze raz
A parę razy powtarzałam mierzenie jak wyszła dziwnie niska temperatura i wynik się zmieniał, więc wydaje mi się, że ma znaczenie gdzie się go trzyma6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Kruszynka91 wrote:Letitbe, będziemy razem testowaly
Paulina a może przez ten lek, który teraz bierzesz ten śluz Cię tak nawiedził?
Marta, Misia ja nie mam odruchu wymiotnego a jestem bardzo wrażliwa i byle szczoteczka do zębów sprawia mi ekstremalne wrażenia a gdzie mierzycie dokładnie? Ja pod językiem zawsze po prawej stronie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Tak, tak, tak!
Paulina a może przez ten lek, który teraz bierzesz ten śluz Cię tak nawiedził?
Marta, Misia ja nie mam odruchu wymiotnego a jestem bardzo wrażliwa i byle szczoteczka do zębów sprawia mi ekstremalne wrażenia a gdzie mierzycie dokładnie? Ja pod językiem zawsze po prawej stronie
metformina?? a nie wiem. Poczytam czy to możliwe.. Bo faktycznie w tym cyklu czuję, że mam mokro. -
No może wiesz... nawet nie bezpośrednio, ale zwyczajnie może zwiększać poziom estrogenów a do nich proporcjonalna jest ilość śluzu'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:No może wiesz... nawet nie bezpośrednio, ale zwyczajnie może zwiększać poziom estrogenów a do nich proporcjonalna jest ilość śluzu
Możliwe.. ale jakby tak było to dobrze. Bo zawsze miałam problem ze śluzem. A on jest jednak potrzebny.
chociaz przyzwyczaić się nie mogę do tego dziwnego uczucia, że mam mokro. -
tym_janek planuję iśc do gina u ktorego nie byłam jeszcze,a który przyjmuje bez zapisów bo mój ordynator to starej daty fachowiec i nie ma usg u siebie prywatnie niestety. wypada mi 13 dc a potem 15dc kiedy przyjmuje, więc wydaje mi się że fajnie się wstrzelę
zakupiłam wiesiołek!tym_janek lubi tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
Ja mierzę pod językiem z lewej strony.
lolla, akurat na owulację pójdziesz
Ja miałam w tamtym miesiącu "mokro" chyba dzięki wiesiołkowi właśnie. W tym aż tak tego nie czuję chociaż trochę "mokro" jest. Ponieważ nie wiem co z tą moją owulacją przestałam już go brać, za to mam ten żel conceive plus w aplikatorach i planuję już teraz go używać, pierwsza próba była wczoraj, no a dziś ma być następna, może będą dobrze nakarmione przed owulacją i grzecznie chłopaki poczekają6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
Ja użyłam go raz
Mąż uznał, że razem z moim to już trochę za dużo ale fakt od razu jest nawilżenie
Zaznaczyłam plusika test owu wyszedł o 12:30 Jestem tuż za wami, jutro liczę na skok temperaturyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 12:54
6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylollla7 wrote:o rany Frelcia! zapraszamy do lektury co u nas hmmm wszystkie zacieramy ręce na małe dzidziutki pod choinkę
Lepiej opowiedz co u Ciebie!
Ja też czekam! Dostałam nowy lek i zobaczymy..może wszystkim pod choinkę rozdamy zdjęcie z usg ha ha...
U mnie dużo pracy z załatwianiem pozwoleń na Żłobek. Nie jest to takie hop siup jak myślałam -
Freeeeelcia! Dobrze, że wróciłaś
Frelcia lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Frelcia, zakładasz żłobek?
Mój organizm chyba oszalał, nie dość, że tempki mam teraz takie jak zwykle są po owulacji, to jeszcze tonę w płodnym, rozciągliwym śluzie, szyjka wysoko i miękka jak nigdy dotąd. Obłęd jakiś po prostu.
A ja oczywiście w swojej głupiutkiej i naiwnej główce już nakręcam się, że to na pewno jakieś znaki, że ten cykl będzie jakiś inny i dlatego skończy się na zielono. To myślenie i wmawianie sobie powinno się leczyć,na prawdę👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytym_janek wrote:Frelcia, zakładasz żłobek?
Mój organizm chyba oszalał, nie dość, że tempki mam teraz takie jak zwykle są po owulacji, to jeszcze tonę w płodnym, rozciągliwym śluzie, szyjka wysoko i miękka jak nigdy dotąd. Obłęd jakiś po prostu.
A ja oczywiście w swojej głupiutkiej i naiwnej główce już nakręcam się, że to na pewno jakieś znaki, że ten cykl będzie jakiś inny i dlatego skończy się na zielono. To myślenie i wmawianie sobie powinno się leczyć,na prawdę
tak zakładam -
u mnie po tym nieudanym cyklu, mój zawód był tak duuuży że dziś stwierdziłam że pora się naładować enforfinami... już jestem umówiona że mąż mnie w domu przetrenuje (ale to brzmi) jako niegdyś zapalona fitnesiara mam pól siłowni w domu!
tym_janek lubi tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę