Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja to:
https://zapodaj.net/428c02a088b4e.jpg.html
Test z allegro, czy mogę się cieszyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 07:19
PLPaulina, mala_misia, madzi2506, Frelcia, Letitbe, tym_janek, melba lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Paulina, Gratulacje! Ja mam też bladą kreseczkę, dałam zdjęcie wyżej, jej.. nie wierzę w to. Zrobię test jeszcze wieczorem i jutro... niesamowite6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualnyMarta..a wrote:Dziewczyny a ja to:
https://zapodaj.net/428c02a088b4e.jpg.html
Test z allegro, czy mogę się cieszyć?
Nie no śliczna ta Twoja kreska. Gratulacje !
Nic mi nie mów nawet. Też nie wierzę! Hehe.
Po pracy pojadę do apteki i też kupię test. Zrobię jutro.
A pod koniec tygodnia beta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 07:28
Marta..a lubi tę wiadomość
-
Frelcia, ja mam te testy z allegro i ja też testowałam dzień po dniu, tylko u mnie było tak, że miałam 1-2 blade, jeden intensywny (ale nie tak jak kreska kontrolna) i później znowu blady. Stąd wiedziałam, który traktować jako pozytywny.
Boje się, że dostanę okres.. brr.. Jutro powtarzam test z rana, teraz się boję, że nie wyjdzie. I w piątek na krew żeby w poniedziałek móc powtórzyć6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualnyMarta..a wrote:Frelcia, ja mam te testy z allegro i ja też testowałam dzień po dniu, tylko u mnie było tak, że miałam 1-2 blade, jeden intensywny (ale nie tak jak kreska kontrolna) i później znowu blady. Stąd wiedziałam, który traktować jako pozytywny.
Boje się, że dostanę okres.. brr.. Jutro powtarzam test z rana, teraz się boję, że nie wyjdzie. I w piątek na krew żeby w poniedziałek móc powtórzyć
Wiem co czujesz.
Nie czuję się ciążowo i się martwię. -
Hejka pozdrawiam Was wszystkie dołączam do teamu obecnie staramy się o 2 dzidzie
Brałam 6 lat tabsy, odstawiłam pod koniec października... kurczę tyle już miałam objawów jakby był to 3 trymestr... i nie wiem czy rzeczywiście czy z wmawiania sobie... Ale jedynym faktem jest że puchne i od dobrych 3 tyg pobolewa mnie podbrzusze...
1.Któraś z Was też się tu stara po odstawieniu ?
2. Miała któraś nadzerke III a ?Violinka -
Marta.a, PLPaulina ale super! Gratulacje dziewczyny!! Obydwie kreseczki są widoczne, więc nie ma tutaj co gdybać, ciąża jak nic! Ogromnie się cieszę, aż buzia mi się uśmiecha do monitora! Dajecie nadzieję dziewczyny!
I od teraz już się nie martwcie, tylko cieszcie się tym pięknym szczęściem, bo to naprawdę coś niesamowitego
I przekażcie Nam trochę wirusków :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 08:01
PLPaulina lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny!! Co za cudowna wiadomość z samego rana. Bardzo się cieszę . Nic się nie martwcie, wszystko będzie dobrze. Życzę wam nudnych ciąż!
-
PLPaulina to nic złego, że nie czujesz się ciążowo, wiele osób tak ma przecież Jeszcze w sobotę kuzynka mi opowiadała, że ona w ogóle nie miała żadnych objawów ciąży na początku, że to był cykl odpuszczony i nie spodziewała się, bo jeszcze tydzień przed była na weselu u koleżanki Więc nie martw się, tylko ciesz się tym, że dobrze się czujesz
-
nick nieaktualnyGratulacje dla Was dziewczyny! Moc uścisków!!!! )) :**
Ja mam jutro ginekologa p 19.30.
Jak się w tym cyklu nie uda to znikam z forum.
PS jeden wirusek dla mnie poproszę! a jeden dla Letitbe! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 10:32
Letitbe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta Paulina ale wiadomosci z rana!!! zacieszam teraz w pracy do komputera , mega się cieszę , gratuluję
ale super prezencik na święta
Witaj Violinka
Frelcia mi te same testy owu wychodziły w jednym miesiącu z gruba kontrolną krechą a w drugim ze słabymi kreskami przez 10 dni z rzędu, rzuciłam w kątCzekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualnylollla7 wrote:Marta Paulina ale wiadomosci z rana!!! zacieszam teraz w pracy do komputera , mega się cieszę , gratuluję
ale super prezencik na święta
Witaj Violinka
Frelcia mi te same testy owu wychodziły w jednym miesiącu z gruba kontrolną krechą a w drugim ze słabymi kreskami przez 10 dni z rzędu, rzuciłam w kąt
no ja właśnie stosowałam takie niemieckie testy ovu i fajnie mi wychodziły. Od słabej kreski do mocnej. A teraz chyba jakieś gówno dostałam, bo i jedna i druga kreska są dość słabe. Miałam wczoraj mlecznobiały śluz a po takim śluzie w odstępie 2-3 dni mam śluz jak białko jaja kurzego, czyli owulacyjny..więc hmmm . Jutro mam monitoring to się dowiem. Jak mi powie, że nie ma ciałka żółtego to chyba sobie w głowe strzelę a z drugiej strony wolałabym usłyszeć że duży, ładny pęcherzyk i dostać zastrzyk -
nick nieaktualnylollla7 wrote:a czy to nie jest tak że nie musi być wcale widoczne po owulacji od razu ciałko żółte ?
w sumie jedynym potwierdzeniem owulacji jest właśnie ciałko żółte...z tego co wiem jest widoczne zaraz po owulacji czyli po tych chyba 30-36h -
czytałam tu na forum ze wcale nie musi być widoczne własnie, mi gin stwierdził owu ponieważ miałam płyn w zatoce po pęknietym pecherzyku. Moja przyjaciolka z pracy tez nie miała widocznego ciałka żółtego a był jej to szczęśliwy cykl.Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualnylollla7 wrote:czytałam tu na forum ze wcale nie musi być widoczne własnie, mi gin stwierdził owu ponieważ miałam płyn w zatoce po pęknietym pecherzyku. Moja przyjaciolka z pracy tez nie miała widocznego ciałka żółtego a był jej to szczęśliwy cykl.
hmmm to nie wiem... mi zawsze mój pierwszy lekarz i teraz w Klinice lekarz o ciałku żółtym mówili. Pytałam też siostry i też...Chociaż ona miała cykl gdzie był tylko płyn widoczny (ciałko musiało się schować ) a był też szczęśliwy.