Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo że letrozol jest tylko na raka to nadużycie. W Stanach od ponad 10 lat jest to lek na owulację ! jest ponad 20% skuteczniejszy niż Clo! Zresztą on działa na przysadkę a to ona przesyła info na dół, żeby pęcherzyki rosły. Nie bój się tego leku broń Boże
muszę się Wam do czegoś przyznać. Został mi wczoraj ostatni bobo test i nasiusiałam na niego. Nawet mąż widział jasną kreskę.... ale nie mam pewności czy była różowa nie pójdę jeszcze na betę bo to może jakaś resztka po ovitrelle..chociaż wątpię. Zresztą brzuch dalej ćmi okresowo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia pokazuj!!! hmmm Felicia też ładnie (wiem wiem autokorekta )
Czesiowa witaj z nami będzie łatwiej, mi psychicznie naprawdę pomagało jedynie to forum, bo kto lepiej zrozumie jak nie dziewczyny które walczą o to samo
Mój Doktorek powiedział że u mnie to była blokada psychiczna, pomijajac już tę prolaktynę i wiecie co, jak poszłam po kolejne wytyczne gdy mi sie bromergon skonczył i dostałam znowu bromergon na kolejne 2 msc to nie wytrzymałam i sie popłakałam w gabinecie, apogeum było jak wyszłam do samochodu, z 15 min musiałam poczekać, zanim odpale auto i szczerze byłam obohjętna na ten 13 szczęśliwy cykl.
Wiem co sobie myślicie bo mi każdy jak mówił o blokadzie to chciałam rozszarpać i zagryżć... Niby kupiłam żel ale nie nastawiałam się na poczęcie bo niby teraz nagle miało by się udać? Seks nam sprawiał duzo przyjemności w tym cyklu, bo nie robiliśmy tego z obowiązku, tylko z przekonaniem że jak są płodne to trzeba je wykorzystac, ale nie nastawiajmy sie na cud.........i cud się stałCzekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mogą, moga ale uwazam, ze to jakis fasol.
Jak patrzę na wasze wykresy to jakoś tak czuje, ze ciazowy lub nie. Tak było przy Paulinie i Marcie. Myślę że i Twój jest ciazowy ale nie nakręcam oczywiście czekam z niecierpliwością do bety
Lollla ja juz 3 cykl mam na luzie i nic'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Nie chce studzic entuzjazmu, ale w 9 dpo i to jeszcze wieczorem to zdecydowanie wieksza szansa, ze to po zastrzyku niz fasola (ktora mam nadzieje, zagniezdza sie juz tam ). Poczekaj tak jak mowil lekarz i najlepiej idz na bete.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
Frelcia a miałaś nie sikac! Mam nadzieje ze to jednak fasola. Spróbuj siknąć pod koniec tygodnia.
U mnie pełno śluzu płodnego. Nie wiem jak to możliwe. Koło 20dc testy owu były pozytywne. Teraz mam 30dc. Powinna przyjść za chwilę @. Mój organizm płata mi jakieś figle. Dobrze że w tym cyklu nie mierzyłam temp bo i tak wszystko na marne i bez sensu. -
nick nieaktualny
-
Ja się chyba dzisiaj poplacze. Wczoraj się cieszyłam że mam taki piękny skok temperatury, a dzisiaj twarde ładowanie. Spadek z 37(co miało wskazywać na owulke) na 36,3. A dodatkowo po 2 czy 3 dniach znowu pojawił się śluz płodnych i ZNOWU boli mnie lewy jajnika. Nic tylko strzelić sobie w łeb -
Mycha nie doluj sie! Nawet, jeżeli nic nie wyjdzie to w następnym cyklu może się uda. Kazdej z nas się pewnie zdarzył taki cykl. Trzymaj się :*
tym_janek lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart