Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:A mąż jakoś znosi te wyniki ?
Ważne że macie szansę. Już chociaż wiecie na czym stoicie. I co robić dalej. ♡
Znosi. Nie wiem tylko kiedy podejdziemy do procedury. Ale lekarz powiedział że jak żadne kwiatki u mnie nie wyjdą to na 100% się uda. Bo mąż ma dobre wyniki dna i morfologii. -
Frelcia, dacie radę kto was na to pokierował? My nie robiliśmy tego badania bo morfologia już nas wykluczyła. Dobrze, że wiecie co się dzieje. Dawaj znać kiedy będziecie próbować. Mocno trzymamy za Ciebie kciuki!
Poczekalnia odpoczywaj, aż poszukam tego bo ja przez wymioty nie mam w ogóle ochoty na nic
Betty a robiłaś badania jakieś? Znasz swój cykl, masz owulację itd? W rodzinach to tak jest, że wszyscy zdrowi bo nikt o tym nie mówi.
malutka_mycha 14 dpo, szyjka zamknięta, nie kusi Cię test? wiem, że pisałaś, że w ty cyklu raczej nie ma szans ale widziałam tu wpisy, ze było na 6 dni przed owulacją
Nie poddajemy się, możemy luzować ale się nie poddajemy. Też bym wyjechała na jakieś wakacje teraz. Planujemy coś dopiero w maju, takie ostatnie samotne wakacje bez dzieci
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta..a kusi Ale te 14 dpo to jest optymistyczna wersja kiedy serduszkowanie było na 3 dni przed owu. A według pesymistycznej wersji jest dopiero 11/12 dpo, kiedy serduszkowanie było 5/6 dni przed owu. Obiecałam sobie że jak do jutra nie będzie @ to zrobie test. Myślałam, że wymiękne bo już wczoraj kupiłam przy okazji ale w sumie los zdecydował za mnie. Obudziłam się nad ranem i ledwo przytomna poszłam do łazienki, nie myślać o próbkach itd. więc dzisiaj przepadło
Ale oczywiście głupia nadal gdzieś tam mam nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 11:22
-
nick nieaktualny
-
Frelcia szybko podjęliście decyzję. I bardzo dobrze im wcześniej zaczniecie działać tym lepiej nigdy nie wiadomo ile to potrwa, o pewnie czekają Was jeszcze jakieś badania czy coś (chyba że już masz).
My dzisiaj świętujemy pierwsze urodziny synka! Aż nie chce mi się wierzyć, że minął już roktym_janek, Marta..a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Niestety za szybko leci ten cza.
Ja robię powtórkę z rozrywki, dałam sobie wyciskanie na siłowni, zaraz wypije grzania a później wykorzystam męża. Może @ przyjdzie
A ty nie miałaś jutro testować? Może wstrzymaj się jeszcze z tym grzańcem👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Kurcze też się zastanawiałam ale już mam takie parcie żeby zacząć nowy cykl (bo jednak prawdopodobieństwo że w tym coś zaskoczyło jest znikome) że chciałam wypróbować wszystkie sztuczki. Ale może faktycznie z tego zrezygnuje. Na betę nie mam po co iść, tylko kasę bez sensu wydam. Jutro powtórzę, ale gdyby miało coś być to pewnie byłby jakiś nikt slad
A pewna na 100% nie będę, dzisiaj się nacxytalam znowu fantastycznych historii że beta nie wykazała, lekarz nie widział a babka w 7 tyg byla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 19:33
tym_janek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malutka_mycha, a ty brałaś lutkę albo dupka?
Teraz skup się na zdrowieniu. @ w leczeniu nie pomaga. A jak sie zdrowotnie ogarniesz to idz do gina po lutkę/dupka na wywołanie. Chyba, ze brałaś to jak po 1 tyg od odstawienie @ nie przyjdzie to zgłoś się do lekarza.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny