Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlinekka robiliśmy już badanie nasienia w grudniu ruchliwość jego plemników jest bdb ale wad główki ma w 98%. Kupiłam mu Andtovit+ i pewnie w marcu będziemy powtarzać. Robiliśmy badanie rozszerzone za 175zł w invimedzie.
Olinekka to długo mojemu mężulkowi zajęło niecałe 5min -
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim nowym dziewczynom, trafiłyście na najfajniejszy wątek na forum rozgoście się.
Mi znowu lekarz mówił że w dniach około płodnych kochać się nie częściej jak co 24h, bo wtedy plemniki mają czas na odbudowę, inny też teoria że w di płodne codziennie. Jedna koleżana próbuje co 3-4 dni bo tak inny lekarz powiedział, ale wydaję mi się że zależy to też w szczególnej mierze od jakości żołnierzy. My wyznawaliśmy zasadę codziennie jak testy owu pokazywły od bladej do mocnej i znowu do lekko różowej:)
i oczywiście odpoczynek tygodniowy po tak aktywnym czasie teraz jak sobie powspominam to się uśmiecham
Mi przeszły mdłości i napady wilczego glodu, czuję się jak młody bóg Dziś poćwiczyłam z lewandowską healthymom. Bardzo fajna płytka
9marca mamy usg genetyczne, nie możemy się strasznie doczekać, ale jednak trochę strachu jest, jednak teraz wierzę że wszystko już będzie ok
To tyle u mnieagniecha2101, tym_janek lubią tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
Katrina153 wrote:Marta a ty się leczyłaś w invimedzie?
Miałam taki zamiar ale w tym samym cyklu co na własną rękę zrobiliśmy badania nasienia zaszłam w ciążę))
Lola ja też ćwiczę z ta płyta, wstyd się przyznać ale od początku drugiego trymestru jeszcze ani razu się nie zebralam:( jutro obiecuje nadrobić6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mdłości nie mam jakoś specjalnie a waga mi spadła juz 3 kg przez ostatnie 2 tygodnie. Dziś po OGTT juz wiem, ze jednak cukrzycy ciazowej nie mam, ani nawet nie jestem jeszcze w grupie ryzyka, wiec kamien z serca. Jutro usg, gdzie mam nadzieje zobaczyc male serduszko bo ostatnio jeszcze nie było.
Fajnie, że tu tyle nowych osob sie pojawiło rzadko pisze, ale podczytuje Was regularnie👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
malutka_mycha i Krusyznka, nie zdążyliśmy nic brać. Cykl zaczął mi się 1 listopada, nasienie oddał mąż 10 listopada, 28 listopada miałam pozytywny test. Myślę, że znalazł się jeden sprawny plemnik, próbka nasienia jest tylko na 50 plemnikach (tak jest na wynikach) a ile ich tam wpada przecież Pewnie że się stresuję czy maluch będzie zdrowy. Lekarze ignorują wynik badań, wychodzą z założenia że wadliwy plemnik by nie zapłodnił komórki. I ja w to wierzę badania pappy wyszły bardzo dobrze, mamy malutkie ryzyko trisomii, a co dalej to kto wie Jestem pozytywnie nastawiona, równie dobrze mogłabym nie robić tych badań i bym teraz żyła w nieświadomości
Frelcia, specjalnie dla Ciebie. Jaka ciąża??
https://zapodaj.net/edda35551fcfb.jpg.html
Taki mam brzuch z samego rana, później trochę jest większy bo mi się flaki inaczej pewnie układają waga -2kg na wadzę, od soboty nie wymiotuję !!!
Tym janek nie wymiotuj, nie rób tego co ja! Na pytanie koleżanek czy czuję się w stanie błogosławionym odpowiadam, że czuję się jakbym miała grypę żołądkową
Paulina współczuję, ale to musisz się ruszać spróbuj tych ćwiczeń Lewandowskiej są bardzo proste i przyjemne, mi się robi słabo jak się zgrzeję w sklepie i stanę w miejscu. Już 3x zostawiłam męża samego w markecie przy kasie i leciałam szukać ławki jakieś żeby usiąść
tym_janek lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
-
Dziewczyny, a jak z tymi mdłościami u Was? Ja dopiero zaraz wskakuje w 6 tydzień i już kiedyś Mama mi mówiła, że ona przez obie ciąży miała mdłości i wymioty i jestem przerażona, bo w pracy nikomu nie chcę mówić póki co, a też chcę pracować jak najdłużej.. Mocno Was męczyły?
PS. Ostatnio zaliczyłam pierwszą wizytę ciążową u mojego gina, mam pierwsze zdjęcie z USG - chyba teraz najważniejsze zdjęcie z wszystkich ze względu na fakt, iż ciąża młoda jedynie co mógł powiedzieć, że jest jeden zarodekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 08:32
-
nick nieaktualnyZero wymiotow..
Mdłości? Może dwa razy zdarzyło mi się. Ale ogólnie twierdzę że mdłości mnie nie dotyczą.
Pracować też chciałam dłużej.
Ale mam dość daleko do pracy. I okazywało się że nie ma mnie w domu 11h.
Przychodziłam i spałam.
Do tego musiałam chodzić na magazyn, tam paczki do opisania. Smierdzialo amoniakiem..
I nie dałam rady. Od 5.02 jestem na l4
Ale od marca zapisałam się na fitness dla kobiet w ciąży.
Jeszcze chce ogarnąć basen. Ale najpierw jakiś strój muszę kupić. -
Ja miałam i mdłości i wymioty, od 7tc, do teraz? Nadal nie jestem pewna czy przeszły..
Musiałam w 7tc powiedzieć w pracy bo było po mnie widać że blada chodzę i mi niedobrze.6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa Nie jestem taka chudzinka jak Marta. Więc brzucha spodziewam się poxniej.
Mąż to ciągle mówi: "ty to w ogóle w ciąży jrstes?"..
Bardziej ta ciąża by była dla niego realną gdyby było już brzuch widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 10:12