Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggire pisz, pisz. Każda informacja jest na wagę złota
Madzi kiedy wizyta?
Poczekalnia co słychać?
Wróciłam, na szczęście za dużo nie pisałyście więc nadrobiłam Owulacji chyba nie miałam w tym cyklu, jutro dla pewności zrobię test (dziś teoretycznie powinnam dostać @). Organizm płata figle, czuje zapachy, których nikt inny nie czuje, ale w sumie z ciążowych dolegliwości to by było na tyle. Cycki w ogóle nie bolały, co zawsze następowało kilka dni po owu. Ile dopuszczalnie może się spóźnić @? Chce się umówić do lekarza i ewentualnie wywołać ale też nie chce żeby mnie zbył stwierdzeniem że jeszcze mam poczekać.
A wypad był fantastyczny, widoki piękne, odpowiedni poziom zmęczenia, towarzystwo zawodowe i zero myślenia o staraniach. Plemniczki męża są bardzo słabiutkie bo za często sobie używaliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 21:41
-
Malutka_mycha wizytę mam dzisiaj o 18.00 także byłabym wdzięczna za kciuki. Pół nocy nie spałam. Strasznie się boję że będzie coś nie tak...
Fajnie że udało wam się trochę zresetować. Takie wypady dobrze robią
No właśnie poczekalnia jak tam?Marta..a lubi tę wiadomość
-
Niestety nie miałam możliwości zrobienia bety. Lekarz do końca nie przekreślił bo miałam późną owu koło 21dc. Jednak pęcherzyk był już duży i przy jego wielkości powinno być już widać zarodek albo przynajmniej pęcherzyk żółtkowy.
-
Hej, zrobiłam sobie przerwę jeden cykl od starań i teraz wracam z całą energią od dziś biorę na tarczyce letrox 50 i mam 5dc i ogromne nadzieje
Letitbe robi przerwę na kurs prawka na motocykl, pewnie jak już zda to wróciMartitaS lubi tę wiadomość
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Też kojarzę, że Frelcia pisała, że musi mieć przerwę jakieś 3 miesiące przed następną próbą. Letitbe, dziewczyny pisały o motorze, a co z Poczekalnią? Miała w niedziele testować prawda?
madzi jeżeli tak jest to bardzo mi przykro.. ale puste jajo ponoć ma się tylko raz. Ja jak byłam na 1 usg to lekarz oprócz tego, ze widział tam jakieś marne 3mm to szukał tętna i po tym potwierdził, że "coś" tam żyję bo mi tętno raczej dwukrotnie prawie nie wzrosło.
Ściskamy was mocno dziewczyny, szybko dołączajcie do nas
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Cześć dziewczyny. Jestem po wizycie u dr. Żaboklickiej i jestem pod wrażeniem! Wizyta trwała około 45 minut, chociaż była zaplanowana na 20 min. Wypytała się o wszystko, zrobiła usg. Jedyne badanie, którego nie mam jeszcze zrobionego to krzywa cukrowa i insulinowa, ale na podstawie tego co jej dostarczyłam stwierdziła, że problem prawdopodobnie leży w krzepliwości krwi. W poniedziałek mam hsg, po hsg mam zacząć brać acard 75, 1 i 1/2 tabletki dziennie i od 16 dc do 26 dc neoparin- zastrzyki. Zapisała taki zestaw na 3 miesiące, jej zdaniem powinno się udać. Mam ogromną nadzieję, chociaż boję się, że jak się nie uda to będzie totalna załamka. Tym samym rezygnuje na razie z wizyty u prof. Jerzak bo nie sądzę, żeby dała mi inne leki (większości daje acard i clexane). Proszę o kciuki koleżanek staraczek i już nie staraczek w tym cyklu
Marta..a, agniecha2101, k91, lollla7, KalaW, tym_janek, mala_misia, PLPaulina lubią tę wiadomość
17 cs
euthyrox 75/100, dostinex, B complex, wit D3, acard, Glucophage 1500, neoparin po owulacji
maj 2018 HSG - jest drożność
po leczeniu immunosupresyjnym (październik 2018) -
Hej zaczynam przygodę z ovufriend a ze staraniem działam już 4 miesiąc możecie mi napisać po jakim czasie zaczęliście robić robić dokładniejsze badania, np hormonalne?
Pozdrawiam wszystkie!Marta..a, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Podstawowe hormonalne i tarcxycowe zrobiłam ok 5cs, męża wysłałam po 7 miesiącach na badanie nasienia
U mnie test owulacyjny pozytywny Czekam na mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 21:43
Dori1811, meggire, mala_misia, Marta..a, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Ja zaczęłam się starać w sierpniu, a z badaniami wystartowałam jakoś w listopadzie.17 cs
euthyrox 75/100, dostinex, B complex, wit D3, acard, Glucophage 1500, neoparin po owulacji
maj 2018 HSG - jest drożność
po leczeniu immunosupresyjnym (październik 2018)