Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika 91
Odpowiedz

Staraczki z rocznika 91

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Angelius Provita polecam w imieniu siostry :) ale myślę że skoro jej z cukrzyca pomogli t tym bardziej mi :) w poniedziałek rezygnuje z pracy. Ale się cieszę
    i co bedziesz robic ? nowa praca ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszę dobry projekt dofinansowanie i otworze swój własny żłobek albo klubik dziecięcy z dogoterapia :)

pilik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Napiszę dobry projekt dofinansowanie i otworze swój własny żłobek albo klubik dziecięcy z dogoterapia :)
    O super :) Mogę mojego psa użyczyć ha ha :)

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Angelius Provita polecam w imieniu siostry :) ale myślę że skoro jej z cukrzyca pomogli t tym bardziej mi :) w poniedziałek rezygnuje z pracy. Ale się cieszę

Wolność- najlepsze uczucie ☺️

Ja to nie wiem ile to ludzi na tym Śląsku mieszka ale z kim nie rozmawiam to ze Śląska i okolic a u mnie tylko pola wokół i lasy

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe wrote:
    Wolność- najlepsze uczucie ☺️

Ja to nie wiem ile to ludzi na tym Śląsku mieszka ale z kim nie rozmawiam to ze Śląska i okolic a u mnie tylko pola wokół i lasy
    U mnie wokół bloki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje też dobre do dogoterapii :) mój Mąż oki co wziął na siebie zarabianie.. ale mam nadzieję że szybko go odciaze :) dwoje nieszczęśliwych z powodu pracy to za dużo.

• Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2017, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziś podekscytowana bo ovufriend wyznaczył mi owulacje. Ciekawe czy się odbyła faktycznie. Korci mnie żeby lecieć do lekarza i sprawdzić ale w sumie bez sensu. Co ma być to będzie

,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
    5543311f29ca1c8223282e134cc0fc43.png
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka też tak myślę :-)

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitibe, u Ciebie juz chyba po "dniach roboczych", hmmm? ;) No to teraz fasolka sie zagniezdza...

Frelcia, trzymam kciuki. Zawsze mialam mega szacun dla ludzi z wlasna inicjatywą i majacych odwage do takich rzeczy. Ja jestem raczej zyciowa boidu*ą :(

Chmurka, ja bym tak postawila na spontanicznosc, z niej wychodza najlepsze wypieki... BTW dopiero teraz zauwazylam, ze nasza Chmurka to ChNurka. :P

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha karakorum gratuluję :D Ale ChNurka miała kiedyś w stopce ChMurka
    U mnie jeszcze przed dniami roboczymi. Owulacja zazwyczaj wypada na 18-19 dc

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, nawet nie wiem jak miałam w tej stopce :P ale ogólnie chodziło o chmurkę nie chnurke :P. Mi się wydaje że u nas już po dniach roboczych ale pewnie jeszcze trochę popracujemy tak dla pewności :P lub gdyby coś się miało jednak przesunąć :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 11:17

,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
    5543311f29ca1c8223282e134cc0fc43.png
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zawsze jeszcze z dwa dni po owu staram się "pracować" :D jak już piersi bolą to znaczy, że po owu a bolą ze dwa dni później właśnie

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe wrote:
    Ja też zawsze jeszcze z dwa dni po owu staram się "pracować" :D jak już piersi bolą to znaczy, że po owu a bolą ze dwa dni później właśnie
    Dobrze dobrze bo to nigdy nie wiadomo ktory sie wstrzeli,my juz 5 dni pod rzad <3 moze co wyjdzie z tego

Dzis wezme encorton mam stracha, zastrzyk celxane podany (neoparin zsmiennik)

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jutro do lekarza i mam stracha, co mi powie :D

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe wrote:
    A ja jutro do lekarza i mam stracha, co mi powie :D
    A co bedziesz robic? Usg? :O

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak przy okazji. No chyba, że mnie szybko pogoni, bo wizyty dość krótkie tam są

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe wrote:
    Tak, tak przy okazji. No chyba, że mnie szybko pogoni, bo wizyty dość krótkie tam są
    Eh ci lekarze,uwielbiam np 150 zl za wizyte 15 min... U mojego gina chyba 40 min siedzialam tak objasnial ;)
    To ktory masz dc?
    Ja juz 12 dc

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie 130 zł właśnie za to, chociaż z opinii wywnioskowałam, że lekarka nie jest łasa na pieniądze i robi usg jak trzeba w cenie. Zobaczymy, bo dopłacać jeszcze 100 zł nie mam zamiaru.
    Mam 16 dc a testy owu nie dość, że nie są pozytywne to jeszcze zbladły do vizira totalnego. Chyba je rzucę w kąt.
    Ty masz tak szybko owu? Zazdroszczę

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po clo jestem ovu jutro/niedziela moze nawet poniedzialek;) jeszcze nie bylo

No to z ttmi testami owu mialam felerna partie myslalamnze nie mam owu a to byl cykl z ciaza..

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam spróbować w tym cyklu z ciekawości ale chyba na mnie nie działają :D

thumb.png
    My Ovulation Chart
‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ