Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Angelius Provita polecam w imieniu siostry ale myślę że skoro jej z cukrzyca pomogli t tym bardziej mi w poniedziałek rezygnuje z pracy. Ale się cieszę
Wolność- najlepsze uczucie ☺️
Ja to nie wiem ile to ludzi na tym Śląsku mieszka ale z kim nie rozmawiam to ze Śląska i okolic a u mnie tylko pola wokół i lasySusannaDean lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem dziś podekscytowana bo ovufriend wyznaczył mi owulacje. Ciekawe czy się odbyła faktycznie. Korci mnie żeby lecieć do lekarza i sprawdzić ale w sumie bez sensu. Co ma być to będzie,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Chmurka też tak myślę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitibe, u Ciebie juz chyba po "dniach roboczych", hmmm? No to teraz fasolka sie zagniezdza...
Frelcia, trzymam kciuki. Zawsze mialam mega szacun dla ludzi z wlasna inicjatywą i majacych odwage do takich rzeczy. Ja jestem raczej zyciowa boidu*ą
Chmurka, ja bym tak postawila na spontanicznosc, z niej wychodza najlepsze wypieki... BTW dopiero teraz zauwazylam, ze nasza Chmurka to ChNurka.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Hahaha karakorum gratuluję Ale ChNurka miała kiedyś w stopce ChMurka
U mnie jeszcze przed dniami roboczymi. Owulacja zazwyczaj wypada na 18-19 dc'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Wiecie co, nawet nie wiem jak miałam w tej stopce ale ogólnie chodziło o chmurkę nie chnurke . Mi się wydaje że u nas już po dniach roboczych ale pewnie jeszcze trochę popracujemy tak dla pewności lub gdyby coś się miało jednak przesunąć :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 11:17
,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Ja też zawsze jeszcze z dwa dni po owu staram się "pracować" jak już piersi bolą to znaczy, że po owu a bolą ze dwa dni później właśnie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Ja też zawsze jeszcze z dwa dni po owu staram się "pracować" jak już piersi bolą to znaczy, że po owu a bolą ze dwa dni później właśnie
Dzis wezme encorton mam stracha, zastrzyk celxane podany (neoparin zsmiennik) -
A ja jutro do lekarza i mam stracha, co mi powie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Tak, tak przy okazji. No chyba, że mnie szybko pogoni, bo wizyty dość krótkie tam są'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
No u mnie 130 zł właśnie za to, chociaż z opinii wywnioskowałam, że lekarka nie jest łasa na pieniądze i robi usg jak trzeba w cenie. Zobaczymy, bo dopłacać jeszcze 100 zł nie mam zamiaru.
Mam 16 dc a testy owu nie dość, że nie są pozytywne to jeszcze zbladły do vizira totalnego. Chyba je rzucę w kąt.
Ty masz tak szybko owu? Zazdroszczę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Chciałam spróbować w tym cyklu z ciekawości ale chyba na mnie nie działają'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart