Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika 91
Odpowiedz

Staraczki z rocznika 91

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe wrote:
    Chciałam spróbować w tym cyklu z ciekawości ale chyba na mnie nie działają :D
    Jesli z allegro to dziadostwo

• key_b Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karakorum wrote:
    Key_b, moj chlopak, ktory jest Rosjaninem, od samego początku chce miec Anastazję. Ja moge wybrac dla chlopca :P Zastanawiam sie nad Maximilian albo Nicolas. Mieszkamy 'zagranico', dlatego zapisuje je tak pretensjonalnie. Zawsze chcialam miec dziewczynke, nigdy nie zastanawialam sie nad imieniem dla chlopca. W kazdym razie zastanawiam sie nad imieniem, ktore bedzie normalne w DE, ale nie bedzie szokowalo w PL. Zaden Derick, Sinas albo Cheyenne czy Joleen.
    Aa nie wiedziałam że masz obcokrajowca;) my mieszkamy w nl i też myślimy aby dac imię uniwersalne które jest używane tu i w pl ;)

Sorki dziewczyny ze mnie tła mało, ale odpuscilam.trochę bo mam ten salon teraz w planach otwierać. No i pracy trochę więcej kasiorke zarabiam a siedząc na forum.za bardzo się nakrecam i jak przychodzi @ to mi kilka dni smutno... Teraz na nic nie liczę nawet nie wiedziałam że tak łatwo mi to przyjdzie. Za dużo na głowie i na razie mi to sluzy ;).

16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Jesli z allegro to dziadostwo
    Nie allegro ale też shit ze strony sklepstarania.pl, na cuda nie liczyłam. Zobaczymy może jeszcze coś pokażą ale żeby kurcze zbladły to bym nie przypuszczała :D

key_B ja też miałam w planach odciążyć umysł ale mam chwilowy przestój w działaniach niezależny ode mnie, chociaż jakoś tam w tym miesiącu wyluzowałam. Siedzę na forum ale tak zwyczajnie, nie myślę o staraniach i nawet specjalnie mocno nie działamy z lubym w tym miesiącu.

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego sklepu mialam i byly o niebo leodze na mnie niz allegro, a dzis zastestuje z aptdki vita chyba mi kupi ale jeszcze nue eiem

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Z tego sklepu mialam i byly o niebo leodze na mnie niz allegro, a dzis zastestuje z aptdki vita chyba mi kupi ale jeszcze nue eiem

No to w takim razie sama nie wiem czego się spodziewać. Jak jutro test nie wyjdzie to chyba wyjdę z siebie i nie wrócę ;)

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy torbielce tak sutki mogą boleć? Masakra... Dzisiaj zaplamilam jedną kropkę dosłownie. Nie lubię takich nieoczywistych sytuacji :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Przy torbielce tak sutki mogą boleć? Masakra... Dzisiaj zaplamilam jedną kropkę dosłownie. Nie lubię takich nieoczywistych sytuacji :(
    Hormony szaleją i jeszcze właśnie jak nie ma ciąży to nas to przytłacza...nooo też nie cierpię....

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe wrote:
    No to w takim razie sama nie wiem czego się spodziewać. Jak jutro test nie wyjdzie to chyba wyjdę z siebie i nie wrócę ;)
    U mnie jeszcze nie pozytyw, za 1 dzień, max 2 będzie owu bo znam już siebie, i zawsze tak test wygląda, ale ten zielony z apteki a niebieski z allegro :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0c9de396f38.jpg

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna mój wygląda identycznie, jak ten niebieski. Może faktycznie robi mnie w konia... Uhhh

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2017, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bank lec jutro do apteki po normalny bo osiwiejesz xd

• karakorum Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a Facelle z Rossmanna? Na lipcowych staraczkach piszą, ze dobre.

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam te allegrowe. Mi wychodzą...

,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
    5543311f29ca1c8223282e134cc0fc43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chnurka91 wrote:
    Ja mam te allegrowe. Mi wychodzą...
    Miałam najwyraźniej trefna partię :)

• Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może. Nie wiem w sumie czy mi dobrze wyznaczylo.alr coś tam było. Późno fakt, ale to chyba u mnie normalne. I tak o 10 dni wcześniej niż w tamtym cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chnurka91 wrote:
    Może. Nie wiem w sumie czy mi dobrze wyznaczylo.alr coś tam było. Późno fakt, ale to chyba u mnie normalne. I tak o 10 dni wcześniej niż w tamtym cyklu
    a test owu robiłaś do tego?

• Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tak. Robiłam. W tym cyklu wyszedł mi pozytywny w 21 i 22 dc, w zeszłym cyklu dopiero w 34

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chnurka91 wrote:
    No tak tak. Robiłam. W tym cyklu wyszedł mi pozytywny w 21 i 22 dc, w zeszłym cyklu dopiero w 34
    No to super :) To wygląda, ze była owu, bo masz 3 dzień wyższej :)

• Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze się wstrzymam z radością do jutra :P trochę mnie ten lekarz przestraszyl.ale też mi się wydaje że była. Wszystkie inne objawy też były więc jestem dobrej myśli. Gorzej bo dostałam wypowiedzenie z pracy...

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka ale faktycznie późno tak owu u Ciebie, ja do swojej się doczekać nigdy nie mogę.

Karakorum też słyszałam, że te facelle są spoko. No i trochę taniej niż w aptece

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaa, współczuję Chmurko. Redukcja, czy inne widzimisię?

thumb.png
    My Ovulation Chart
‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ