X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika 91
Odpowiedz

Staraczki z rocznika 91

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe wrote:
    Chciałam spróbować w tym cyklu z ciekawości ale chyba na mnie nie działają :D
    Jesli z allegro to dziadostwo

• key_b Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karakorum wrote:
    Key_b, moj chlopak, ktory jest Rosjaninem, od samego początku chce miec Anastazję. Ja moge wybrac dla chlopca :P Zastanawiam sie nad Maximilian albo Nicolas. Mieszkamy 'zagranico', dlatego zapisuje je tak pretensjonalnie. Zawsze chcialam miec dziewczynke, nigdy nie zastanawialam sie nad imieniem dla chlopca. W kazdym razie zastanawiam sie nad imieniem, ktore bedzie normalne w DE, ale nie bedzie szokowalo w PL. Zaden Derick, Sinas albo Cheyenne czy Joleen.
    Aa nie wiedziałam że masz obcokrajowca;) my mieszkamy w nl i też myślimy aby dac imię uniwersalne które jest używane tu i w pl ;)

Sorki dziewczyny ze mnie tła mało, ale odpuscilam.trochę bo mam ten salon teraz w planach otwierać. No i pracy trochę więcej kasiorke zarabiam a siedząc na forum.za bardzo się nakrecam i jak przychodzi @ to mi kilka dni smutno... Teraz na nic nie liczę nawet nie wiedziałam że tak łatwo mi to przyjdzie. Za dużo na głowie i na razie mi to sluzy ;).

16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Jesli z allegro to dziadostwo
    Nie allegro ale też shit ze strony sklepstarania.pl, na cuda nie liczyłam. Zobaczymy może jeszcze coś pokażą ale żeby kurcze zbladły to bym nie przypuszczała :D

key_B ja też miałam w planach odciążyć umysł ale mam chwilowy przestój w działaniach niezależny ode mnie, chociaż jakoś tam w tym miesiącu wyluzowałam. Siedzę na forum ale tak zwyczajnie, nie myślę o staraniach i nawet specjalnie mocno nie działamy z lubym w tym miesiącu.

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego sklepu mialam i byly o niebo leodze na mnie niz allegro, a dzis zastestuje z aptdki vita chyba mi kupi ale jeszcze nue eiem

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Z tego sklepu mialam i byly o niebo leodze na mnie niz allegro, a dzis zastestuje z aptdki vita chyba mi kupi ale jeszcze nue eiem

No to w takim razie sama nie wiem czego się spodziewać. Jak jutro test nie wyjdzie to chyba wyjdę z siebie i nie wrócę ;)

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy torbielce tak sutki mogą boleć? Masakra... Dzisiaj zaplamilam jedną kropkę dosłownie. Nie lubię takich nieoczywistych sytuacji :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Przy torbielce tak sutki mogą boleć? Masakra... Dzisiaj zaplamilam jedną kropkę dosłownie. Nie lubię takich nieoczywistych sytuacji :(
    Hormony szaleją i jeszcze właśnie jak nie ma ciąży to nas to przytłacza...nooo też nie cierpię....

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe wrote:
    No to w takim razie sama nie wiem czego się spodziewać. Jak jutro test nie wyjdzie to chyba wyjdę z siebie i nie wrócę ;)
    U mnie jeszcze nie pozytyw, za 1 dzień, max 2 będzie owu bo znam już siebie, i zawsze tak test wygląda, ale ten zielony z apteki a niebieski z allegro :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0c9de396f38.jpg

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna mój wygląda identycznie, jak ten niebieski. Może faktycznie robi mnie w konia... Uhhh

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2017, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bank lec jutro do apteki po normalny bo osiwiejesz xd

• karakorum Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a Facelle z Rossmanna? Na lipcowych staraczkach piszą, ze dobre.

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam te allegrowe. Mi wychodzą...

,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
    5543311f29ca1c8223282e134cc0fc43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chnurka91 wrote:
    Ja mam te allegrowe. Mi wychodzą...
    Miałam najwyraźniej trefna partię :)

• Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może. Nie wiem w sumie czy mi dobrze wyznaczylo.alr coś tam było. Późno fakt, ale to chyba u mnie normalne. I tak o 10 dni wcześniej niż w tamtym cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chnurka91 wrote:
    Może. Nie wiem w sumie czy mi dobrze wyznaczylo.alr coś tam było. Późno fakt, ale to chyba u mnie normalne. I tak o 10 dni wcześniej niż w tamtym cyklu
    a test owu robiłaś do tego?

• Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tak. Robiłam. W tym cyklu wyszedł mi pozytywny w 21 i 22 dc, w zeszłym cyklu dopiero w 34

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chnurka91 wrote:
    No tak tak. Robiłam. W tym cyklu wyszedł mi pozytywny w 21 i 22 dc, w zeszłym cyklu dopiero w 34
    No to super :) To wygląda, ze była owu, bo masz 3 dzień wyższej :)

• Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 1 lipca 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze się wstrzymam z radością do jutra :P trochę mnie ten lekarz przestraszyl.ale też mi się wydaje że była. Wszystkie inne objawy też były więc jestem dobrej myśli. Gorzej bo dostałam wypowiedzenie z pracy...

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka ale faktycznie późno tak owu u Ciebie, ja do swojej się doczekać nigdy nie mogę.

Karakorum też słyszałam, że te facelle są spoko. No i trochę taniej niż w aptece

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaa, współczuję Chmurko. Redukcja, czy inne widzimisię?

thumb.png
    My Ovulation Chart
‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ