Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karakorum wrote:Key_b, moj chlopak, ktory jest Rosjaninem, od samego początku chce miec Anastazję. Ja moge wybrac dla chlopca Zastanawiam sie nad Maximilian albo Nicolas. Mieszkamy 'zagranico', dlatego zapisuje je tak pretensjonalnie. Zawsze chcialam miec dziewczynke, nigdy nie zastanawialam sie nad imieniem dla chlopca. W kazdym razie zastanawiam sie nad imieniem, ktore bedzie normalne w DE, ale nie bedzie szokowalo w PL. Zaden Derick, Sinas albo Cheyenne czy Joleen.
Sorki dziewczyny ze mnie tła mało, ale odpuscilam.trochę bo mam ten salon teraz w planach otwierać. No i pracy trochę więcej kasiorke zarabiam a siedząc na forum.za bardzo się nakrecam i jak przychodzi @ to mi kilka dni smutno... Teraz na nic nie liczę nawet nie wiedziałam że tak łatwo mi to przyjdzie. Za dużo na głowie i na razie mi to sluzy . -
SusannaDean wrote:Jesli z allegro to dziadostwo
key_B ja też miałam w planach odciążyć umysł ale mam chwilowy przestój w działaniach niezależny ode mnie, chociaż jakoś tam w tym miesiącu wyluzowałam. Siedzę na forum ale tak zwyczajnie, nie myślę o staraniach i nawet specjalnie mocno nie działamy z lubym w tym miesiącu.'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Z tego sklepu mialam i byly o niebo leodze na mnie niz allegro, a dzis zastestuje z aptdki vita chyba mi kupi ale jeszcze nue eiem
No to w takim razie sama nie wiem czego się spodziewać. Jak jutro test nie wyjdzie to chyba wyjdę z siebie i nie wrócę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLetitbe wrote:No to w takim razie sama nie wiem czego się spodziewać. Jak jutro test nie wyjdzie to chyba wyjdę z siebie i nie wrócę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0c9de396f38.jpg -
Susanna mój wygląda identycznie, jak ten niebieski. Może faktycznie robi mnie w konia... Uhhh'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze się wstrzymam z radością do jutra trochę mnie ten lekarz przestraszyl.ale też mi się wydaje że była. Wszystkie inne objawy też były więc jestem dobrej myśli. Gorzej bo dostałam wypowiedzenie z pracy...,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Chmurka ale faktycznie późno tak owu u Ciebie, ja do swojej się doczekać nigdy nie mogę.
Karakorum też słyszałam, że te facelle są spoko. No i trochę taniej niż w aptece'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
O jaaa, współczuję Chmurko. Redukcja, czy inne widzimisię?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart