Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarakorum wrote:Zaden szef nie jest zadowowlony, jak ktos mu rezygnuje, bo to oznacza pierdzielnik z rekrutacja. Nie martw sie o nią, to ona dostaje pare razy wyzsze wynagrodzenie od Ciebie za to, by znosic takie stresy, nie Ty, kochana.
Twoja nastepczynie znajdzie w 10 minut, dziewczyn do pracy w edukacji wczesnszkolej jest po dziurki w nosie, bedzie przebierala w cv jak szalona.
To legalne? Placic za urlop, zamiast go dac? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Właśnie nie wiem jak to jest z tym urlopem.. Miałam wpisane że przysługuje mi 19 dni. Właśnie wykorzystałam 13 dni... no ale rezygnuje z pracy 5 miesięcy przed końcem umowy..i nie wiem jak to się oblicza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż sobie na prawniczych stronkach poczytałam, że jeśli pracownik zwalnia się w połowie roku a wykorzystał urlop przysługujący na cały rok to pracodawca nie może potrącić za to z wynagrodzenia, tylko w tym wypadku w kolejnej pracy ma się pomniejszone dni urlopu o ta liczbe. Skomplikowane ale się już wystraszyłam, że może nie będę mogła się zwolnić
pilik lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Pracuje juz tam rok i miesiąc.
Powodzenia w rozkręcaniu własnego interesu!!
A pogadaj na spokojnie. Powiedz że masz inne plany, nie chcesz robić problemu, ale nie masz obowiązku się tłumaczyć! Twoja sprawa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Letitbe, Frelcia czy któraś mogłaby się do mnie odezwać na maila? Też chcę przejść na swóje ale mam kilka pytań a nie chce tu zaśmiecac forum i zanudzac dziewczyny.
[email protected]Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 16:28
,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Wieczorkiem się odezwę Chmurko
Chnurka91 lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa właśnie otworzyłam konto szukałam forum o staraniach się o ciążę i natrafiłam na ovufriend, a więc zaczęliśmy starania od lutego i do dnia dzisiejszego nic, właśnie dziś dostałam okres i znowu du...pa a chciałam napisać że mam regularne cykle 28dniowe i reguła że owulacja jest w połowie cyklu to chyba nie prawda bo i były starania przed owulacja w dzień owulacji i po owulacji i nic, nie wiem co mam o tym myśleć chyba zrobię przerwę i zacznę obserwacje ciała, dodam jeszcze że moja siostra też długo się starała około 2 lat wszystko było w porządku i z nią i z partnerem a lekarz mówił że muszą trafić w ten dzień po prostu co o tym sądzicie pozdrawiam wszystkie dziewczyny
Letitbe lubi tę wiadomość
-
Nawet jak owulacja występuję, i nawet jak będzie przytulanko w ten dzień (i dzien po czy przed) to i tak nie znaczy że zajdziesz. Ktoś na forum tu pisał że po prostu coś musi "zaskoczyć". Dlatego to taki cud poczęcia
Letitbe, SusannaDean lubią tę wiadomość
,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Jest dokładnie tak, jak mówi chmurka. Wiele czynników może wpłynąć na to czy się uda, czy nie. Może to być za niska waga na przykład. Często na to kobiety nie zwracają uwagi i mimo równowagi hormonalnej organizm się opiera ciąży, bo przy niedowadze ciąża mogłaby być zbyt dużym wydatkiem energetycznym. To jest oczywiście tylko przykład tego, co czasem może blokować zajście w ciążę ale nie musi i prędzej czy później w nią zajdziesz. Może być tak, że akurat sie za bardzo stresujesz, albo po prostu to nie ten czas i już ☺️ cierpliwości Ci życzę Kitka
PS Mierz temperaturę, ona sporo Ci powie o tym, co się aktualnie z Tobą dzieje.
PS2 dziewczyny test owu mi się w końcu zaczal przyciemniac ale to jeszcze nie to ☺️ niestety nie sprawdzę, bo mi się skończyły a następnych nie planuję kupować
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart