Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A to przypadkiem nie jest tak, ze plemnik zyje pare dni, a komorka jajowa 12-24h, i to w niej "problem"?
U mnie slabo, dziewczyny. Jestem przeziebiona od czwartku, nie moge tego zbic. Dzis wrocilam do pracy. Łupie mnie w krzyżu, nie wiem, jaki gnat mi sie przestawil i kiedy, ale boli. Jako creme de la creme dochodzą nerwy i duzo stresu. Jestem w fatalnym nastroju, w sumie jestem nieszczesliwa. Kiepsko mi sie zaczela ta ciaza.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarakorum wrote:A to przypadkiem nie jest tak, ze plemnik zyje pare dni, a komorka jajowa 12-24h, i to w niej "problem"?
U mnie slabo, dziewczyny. Jestem przeziebiona od czwartku, nie moge tego zbic. Dzis wrocilam do pracy. Łupie mnie w krzyżu, nie wiem, jaki gnat mi sie przestawil i kiedy, ale boli. Jako creme de la creme dochodzą nerwy i duzo stresu. Jestem w fatalnym nastroju, w sumie jestem nieszczesliwa. Kiepsko mi sie zaczela ta ciaza.
Głowa do góry najpiekniejsze chwile przed tobą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie okropna pogoda, pracować się nie da. Mam. Ochotę zakopać się pod kołdrą na najbliższy tydzień'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Jednym słowem chodziło jej o to że jest on "wystrzeliwany" i aktywny tylko ok. 7h i w tych 7h dochodzi do zapłodnienia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia 4 dni to chyba w sam raz'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny