Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pocieszę Cię, że ja mam tylko 2 dni ale za to potem kilka dni plamień upierdliwych'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O kurcze.. madzioszka przykro mi, ale to dopiero początek z owulacją także jest mnóstwo nadziei
madzioszka lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyHej dziewczyny w tym cyklu mialam mocne postanowienie, ze nie mierze temperatury, nie obserwuje siebie az tak dokladnie, poprostu dzialamy.. Myslalam, ze przestane, az tak skupiac sie na ciazy, ale po owulacji i tak zaczelam namietnie przegladac rozne forma. Mimo tego, ze nie tworzylam wykresu, to wpatrywalam sie w glupie serduszka wszytsko na nic, bo i tak zaraz rozkreci sie @, bo plamienie juz mam. Ale to wszytsko popaprane.
-
Olinek nie martw się nie teraz, to kiedy indziej ważne, że w końcu wyjdzie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe- tez tak sobie tlumacze ale myslalam, ze wszystko rozkreci sie troche szybciej. Staramy sie w sumie od poczatku roku, a dla mnie to wiecznosc. Jejku, ale to planowanie ciazy uczy cierpliwosci. Musze sie zrelksowac, wlaczam serial, a wieczorem moze jakies piwko, a co.
-
Ojj tak, tez za mna piwko chodzi, ale poczekam do @ i wtedy walne sobie
Od początku roku to jeszcze wcześnie, chociaz ja jestem w 3 cyklu i się denerwuje. Dobrze, ze poszlam do lekarza, utwierdzil mnie, ze wszystko jest ok a ciąża to jest tylko kwestia czasu i Tobie również polecam podstawowe badanie, żeby uspokoić swoje nerwypilik, madzioszka lubią tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
I tak trzymaj Olinek! i co? Umówiłaś się?
k91 zobaczysz na najbliższej wizycie, nie przejmuj się warto się tak męczyć'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia pewnie wewnątrz miałaś jakieś "resztki" i podczas seksu się ujawniły'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny