Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w ten deszczowy dzień. Co u Was?
Ja po monitoringu- 10 dc brak pęcherzyka dominującego i kiepskie endo. Mam nadzieję,że z powodu przeziębienia przesunie mi się owulka, a nie jest to cykl bezowulacyjny.
Letitbe u Ciebie owulka chyba już niedługo
Trzymam kciuki za wszystkie staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 11:25
65cs, 30 lat -
K91 obyś miała rację z tym przeziębieniem.
U nas nie pada, póki co. Owulacja chyba jutro, bo zazwyczaj mam dwa dni lekko wyższej temperatury a potem owulka i tak właśnie dziś jest drugi dzień tej podwyzszonej.
Mam dzisiaj masę roboty a nie mogę się zwlec z kanapy help!'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Susana... Z niecierpliwością kiedy testujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 16:12
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyk91 wrote:Witam się w ten deszczowy dzień. Co u Was?
Ja po monitoringu- 10 dc brak pęcherzyka dominującego i kiepskie endo. Mam nadzieję,że z powodu przeziębienia przesunie mi się owulka, a nie jest to cykl bezowulacyjny.
Letitbe u Ciebie owulka chyba już niedługo
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki
Ponoć tak się zdarza, więc jeszcze nic straconego!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zazwyczaj placisz za to jednorazowo i na pewno nie wiecej jak 100 zł (no chyba, że jakiś drogi lekarz). W cenie masz już tych kilka usg, bo są szybsze niż standardowa wizyta. Rozbierasz sie, minuta usg i wychodzisz ale co lekarz, to inaczej
Susanna, widzę że Ty też z tych niecierpliwychWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 18:59
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
A po pracy nie masz możliwości?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Siostra mi ostatnio tłumaczyła że plemnik ma ok 7h na zapłodnienie jajeczka. Strasznie mało czasu
tak, niecierpliwa -
O jaa, tyle zachodu i czasu dla kilku godzin Teraz to wcale się nie dziwię, że nie zaskakuje za pierwszym razem.
k91, SusannaDean lubią tę wiadomość
My Ovulation Chart