Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, nazywam się Malwina i 91 to również mój rocznik! ten najlepszy ! Przede mną drugi miesiąc starań. Jeżeli można to chciałabym się do Was przyłączyć. Życzę wszystkim zdrowych bobasków!
-
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było :* u mnie dużo się dzieje. Kolejny cykl był nieudany ale nawet nie miałam czasu o tym myslec. Pracuje dalej na etacie ale otwieram salon masażu i jeszcze dystrybucję kosmetyków naturalnych także mam dużo roboty teraz
Za to mój mąż miał dola. I pytał. Się czy jeśli wina leży po jego stronie to czy ja go zostawię biedulek. Ale pogadaliśmy i mu lepiej. I chyba była Nam potrzebna taka rozmowa bo wcześniej to tak teoretycznie poruszalismy temat Zanim sie staraliśmy.
A tak poza tym moja kumpela nas odwiedziła z 5 miesiącu jest i cudownie wygląda az się miło na nią patrzy
A co u was ?? -
No nareszcie sie odzywacie, dziewczyny
KeyB, widze, ze po plodnych... To teraz czekamy na dwie kreski
Malwka, witaj na najfajniejszym wątku na forum Ostatnio sezon ogorkowo-urlopowy, wiec jakos tak spokojnie, ale man nadzieje, ze niedlugo sie rozruszaA. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Czuje sie cudownie! Jutro o 8.40 mam nareszcie wizyte u gina, trzecią, i wyczekaną po trzech tygodniach... Odliczalam kazdy dzien i sie doczekam, jutro zobacze moją pchelke. Bede miala zalozona karte ciazy, robione wszystkie badania i tak dalej... Strasznie sie stresuje, ale tez sie ciesze.
A co u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 19:46
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Dziewczyny, pokazać Wam sie chce mój 23,2 milimetrowy cud, nieśmiało, ale już w nieco bardziej ludzkiej formie Lekarz mowi, ze zobaczymy sie 06.03.
https://naforum.zapodaj.net/images/f5213e185cf3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 13:10
pilik, darika, madzioszka lubią tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualnykarakorum wrote:Dziewczyny, pokazać Wam sie chce mój 23,2 milimetrowy cud, nieśmiało, ale już w nieco bardziej ludzkiej formie Lekarz mowi, ze zobaczymy sie 06.03.
https://naforum.zapodaj.net/images/f5213e185cf3.jpg
Wspaniała fasolka Niech rośnie zdrowo :* -
Hej dziewczyny! Co u Was?
U mnie ostatnia szansa na zajście w ciążę przed laparoskopią. Trzymajcie kciuki, żeby się udało, bo zaczynam się bać
Karakorum rośnijcie zdrowo
Witaj Malwka
Powodzenia dla wszystkich staraczek.
Wiecie co u Susanny?65cs, 30 lat -
Nasz wątek jakoś taki umierający ostatnio K91, caly czas mocno trzymam kciuki i z calego serca Ci zycze, bys zaszla w zdrowa, nudna ciaze Tak jak i kazdej dziewczynie tutaj.
Skonczylam Bates Motel, czekam na nowy sezon i mam kaca po wspanialym serialu. Takie uczucie, ze juz nie zobacze fajniejszego Macie jakies seriale do polecenia? Najlepiej netfliksowe.
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
Frelcia moje życzenia spóźnione, ale szczere. Niech Ci się spełni TO życzenie
Karakorum niestety nie polecę Ci nic, ja ostatnio czytam książki. Relaks przy romansach dobrze mi robi
Będę testowała 18.08- w piątą rocznicę ślubu. Nadzieje wielkie, ale porażka będzie bolała podwójnie65cs, 30 lat -
Frelcia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, również życzę udanych, owocnych staranek!
karakorum może serial The Fall - upadek?
k91 Nadzieja umiera ostatnia! Powodzenia -
nick nieaktualny