Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
k91, kciuki super mocno zacisniete UDA SIE!
Frelcia, nie skusisz sie na tescik? Jesli bedzie jedna kreska, to mozesz spokojniej oddychac i odrzucic opcje ciazy (z ciezkim sercem). A jesli dwie (czego Ci z calego serca zycze)...k91 lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
Ojj kochane chwilkę mnie nie było, bo miesiączka itp. patrzę, a tutaj zrobiło sie tak "ciążowo" !! Serdecznie gratuluję!!
Robimy z mężem generalny remont domu i to mnie teraz pochłania, mam nadzieję, że już tam urządzę pokoik dla naszego dzieciątka... oby
Frelcia nie łam się, nie warto, życie jest tylko jedno, więc łykaj powietrze pełną piersią, a dzidzia będzie prędzej czy później, a stres jest tutaj złym doradcą! :* -
Malwka my zrobilismy remont " pokoju dziecięcego" zrobiłam z niego gabinet masażu nie zdążyłam ruszyc z biznesem a już niedługo wywale stamtąd łóżko do masażu i wstawię łóżeczko ❤ tobie też z całego serca życzę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 19:39
-
Witajcie, przyjemnej soboty!
Mam problem i proszę Was o pomoc w interpretacji. W poprzedni cyklu pozytywny test owulacyjny pokazał się dopiero 30 dc. W połowie cyklu zaczęłam brać Dostinex i po 1/2 tabletki prolaktyna spadła do wartości w normach.
W tym cyklu również robię testy owulacyjne i teraz patrzę 14 dc i chyba widzę zbliżającą się owulację?? Szok Napiszcie co o tym myślicie, czy uregulowanie prolaktyny przyśpiesza owulkę?
Zdjęcie w linku:
https://zapodaj.net/11fda0f9ac01f.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 11:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć!! jestem Ewa, oczywiście 91 to jest mój 3 cykl starań. Niestety okazało się, że mam mięśniaka i prolaktyne 29,6 ale oczywiście nie poddajemy się! moje cykle trwają ok 28 dni, myślę, że owulacja była ok 13 dnia cyklu, ale wczoraj czułam strasznie kłucie jajnika cały dzień! Robię testy owulacyjne, wczorajszy był negatywny,ale mimo to, działaliśmy . Drugi cykl łykam OVARIN, i zastanawiam się nad wiesiołkiem, bo mam problem ze śluzem
Przyjmiecie mnie do siebie?karakorum lubi tę wiadomość
Kiedyś będziemy mamami -
malinek, rozgosc sie w najfajniejszym wątku na forum! Ostatnio mamy dobrą passę, wirusów ciążowych u nas gęsto i zachodzimy! Fajnie, ze dochodza do nas nowe dziewczyny.
Frelcia, ja tez nie wiem Ten cykl zaczynasz z Clo? Poczytaj sobie w necie, ile zaszlo od razu w pierwszym albo drugim cyklu Jeszcze Ci sie blizniaki trafia :*
A co sie dzieje z Letitbe? Czytasz nas, zyjesz?
BTW dziewczyny jutro zaczynam 12 tydzien ciazy (suwaczek jeden dzien sie spieszy, musze zaraz poprawic)... Ale jaja... Jak ten czas leci... Mam nadzieje, ze najbardziej niepewny i stesujacy czas za mna. No i od jutra zaczynam ostatni tydzien pracy, od 18.08 zostalam wyslana przez moj zaklad pracy na przymusowe zwolnienie. Ciezko mi w to jeszcze chyba uwierzyc, zwlaszcza, ze sie w ogole ciazowo nie czuje. W ogole. No moze oprocz jednego - musze co piec minut isc sobie siknac.
Milej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2017, 12:07
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarakorum właśnie czekam na okres żeby zacząć brać pierwszy raz Clo. Ale...zrobiłam dzisiaj test bo okresu ciągle brak i pojawił się dziwny cienbkreski... Mąż mi mówi że to pewnie miejsce gdzie na druga ma się pojawić zaznaczone. Ja już sama nie wiem. Pierwszy raz coś takiego widzę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny