Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Hę Przykro mi i glowa do gory Letitbe zrob tak, ja w szczesliwym cyklu odpuscilam mierzenie i w ogole starania. Wczesniej kochalismy sie niemal codziennie w dni plodne, w ostatnim cyklu 2x w przeciagu wszystkich dni plodnych.
Sorki, ze tak truje o tym jak to bylo u mnie i mierze swoja miara... Ale chcialabym Was szczerze zarazic i zbrzuchacic! Z calego serca kazdej z Was tego zycze.Czikosz, Letitbe lubią tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olinekka91 wrote:Nie jestes sama, mnostwo dziewczyn jest w podobnej sytuacji, a mimo to zostaja mamami. Najgorsze jest, ze trzeba czekac i trudno sie przy tym nie stresowac
Dokładnie. NA mnie clo nie działa, laparoskopia zbliża się wielkimi krokami. Na dodatek odebrałam dzisiaj wyniki progesteronu- 7,96 - 7 dpo, więc katastrofa. Powodów do radości brak, ale się nie poddam65cs, 30 lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo dobre, dziekuje Bylismy w piatek odebrac moj paszport w konsulacie w Kolonii, uwielbiam to miasto! Jeszcze tak nam sie poszczescilo z pogoda...
A dzisiaj leniwa niedziela z książkąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 12:05
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny