Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny7 miesięcy karakorum
No już rozmawiałam z siostrą ze dwa razy monitoring i raz zastrzyk na pęknięcie.
Moja siostra mimo cukrzycy i bakterii po wyleczeniu zaszła w trzecim cyklu. A już była na laparoskopię zapisana bo miała niedrożny jajowód a tu bęc. Udałoby jej się wcześniej ale miała za pierwszym cyklem dwa pęcherzyki i nie chciała ryzykować ciąży mnogiej. -
Dziewczyny tak dla rozluznienia atmosfery W szczesliwym cyklu w dni plodne zjadlam calego ananasa :> Nie wiem, ktora z Was o tym pisala, ze ananas ma jakis tam wplyw na plodnosc. Srednio wierze w takie rzeczy, ale sobie pomyslalam, why not, nie zaszkodzi Takze dziewczyny jedzcie ananasy, w moim cyklu to byl szczesliwy owoc
jagodowa91 lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
Nie mam czasu ostatnio pisać, nawet na prywatne wiadomości nie odpisuję, bo nie jestem na kompie.
Weźcie mi wytlumaczcie, bom zglupiala. Zrobiłam twaty, wyszedl totalnie negatywny. Po 5-10 minutach pojawił się ślad i po chwili zniknął znów.
https://zapodaj.net/80d4d12b021eb.jpg.html
Jutro rano powtórzę, ale nie wiem co o tym sądzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 16:24
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe wrote:Nie mam czasu ostatnio pisać, nawet na prywatne wiadomości nie odpisuję, bo nie jestem na kompie.
Weźcie mi wytlumaczcie, bom zglupiala. Zrobiłam twaty, wyszedl totalnie negatywny. Po 5-10 minutach pojawił się ślad i po chwili zniknął znów.
https://zapodaj.net/80d4d12b021eb.jpg.html
Jutro rano powtórzę, ale nie wiem co o tym sądzić -
Ostatnio robiłam na lepszym i nic właśnie nie było. No właśnie taka plama wyszła ale już trochę czasu po wchłonięciu nadmiaru płynu.
Poczekam kilka dni i dopiero sprawdzę ponownie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czułość 10, testy sa ze strony sklepstarania.pl czy jakoś tak, nie pamiętam. Czuję się inaczej trochę w tym cyklu ale zwalam to na castagnus i nie wiem co myslec. Całe szczęście jestem tak zarobiona, że nie mam czasu myslec. Z ciekawości powtórzę rano i jak będzie biały, to czekam do najpóźniejszego mozliwego terminu @.
Ostatnio często czuję się słabo. Ciągle mam wrażenie, że zaraz zemdleję ale nie wiem z czym to wiązać. Wielkich nadzieji sobie nie robie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Czikosz wcale nie jest powiedziane, że teraz się nie uda.
U mnie negatyw także czekam na @ i nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 13:17
Czikosz lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
A ja chyba w tym cyklu odpuszczę mierzenie i wszystko, bo nie mam czasu ostatnio wcale
Olinekka91 lubi tę wiadomość
My Ovulation Chart