Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Karakorum pytałam prawnika oni nie uznają tu ciąży do 12 tur. nawet nie ratują nie dają nic na podtrzymanie... "Selekcja naturalna" jak to mówią. Mogą mnie zwolnić np że nie ma dla mnie pracy...nie mogą ppwiedziecnzd zwalniają z powodu ciąży bo jestem chroniona ( oni już znaleźli Kruczki w prawie) Bo przez agencję robię
-
nick nieaktualny
-
key_b wrote:Karakorum pytałam prawnika oni nie uznają tu ciąży do 12 tur. nawet nie ratują nie dają nic na podtrzymanie... "Selekcja naturalna" jak to mówią. Mogą mnie zwolnić np że nie ma dla mnie pracy...nie mogą ppwiedziecnzd zwalniają z powodu ciąży bo jestem chroniona ( oni już znaleźli Kruczki w prawie) Bo przez agencję robię
Powiedz kochana, jestes zatrudniona przez polską agencje pracy tymczasowej? jesli tak, to chyba mogę pomóc, pracuje w agencji
Dziewczyny mam wyniki, prokaltyna z 29,6 zbita OVARINEM do 9.90Kiedyś będziemy mamami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, jak jest widoczna druga kreska (nawet cień, ale widoczny) to znaczy,że 'coś się zadziało'
Ja przerabiałam cykle,w których przeciągała się II faza, ale @ przychodziła i z testów biła biel vizira. Kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 07:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny