Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia wrote:Chyba że ovu była 40dc.... O matko..
Różne sytuacje się zdarzają daj nam znać.
Ja Wam się Dziewczyny przyznam,że testowałam przedwczoraj 11dpo i śnieżna biel, więc czekam sobie na @.
-
Malwka moim zdaniem owulacje mialas kilkanascie albo kilkadziesiat godzin wczesniej, niz wskazuje ovufriend. Mnie bardziej od temperatury (ktora moze skoczyc zarowno pare dni przed jak i po owulacji) skupialy inne objawy, jak śluz (nigdy nie mialam rozciagliwego, ale byl wodnisty), oraz bardzo specyficzne i bolesne bole owulacyjne. Trzymam kciuki
Melba, moze jeszcze za wczesnie? Oby!
I witamy świezaczke w naszym gronie Chociaz na forum juz rozgoszczonaA. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Hej !!
No ja już od dawna rozgoszczona. Niestety mój wątek ucichł bo prawie wszystkie już "po" hehe. Tylko na fb się komunikujemy.
W tym cyklu miałam jazde bo jak nigdy nie wychodzą cienie po czasie na tescie tak teraz robiłam 6 i każdy po 30 minutach miał cień bardziej lub mniej widoczny. Niestety przyszła @ jak zawsze. Mam ostatnio jakieś doły związane ze staraniami. Najbardziej przeraża mnie to czekanie i tak miesiąc w miesiąc. Macie na to jakąś sensowną rade?
-
Inaa: żyć czymś innym jak masz np. pasjonującą pracę, fajne hobby, znajomych czy co tam lubisz robić to trzeba tym żyć, a nie koncentrować się na staraniach. Bo to potrafi dołować. Ja już dawno nie testowałam, więc w tym cyklu minimalnie się nakręciłam ale już doprowadzam się do porządku.
-
dziwie się sobie,że po tylu latach starań teraz tak na mnie to działa . Mam wrażenie, że kiedyś pomimo braku ciąży olewałam to bardziej. W ciągu dnia jeszcze spoko, ale kiedy przychodzi choć chwila samotności to marzę i przy okazji uświadamiam sobie w jakiej jestem sytuacji.
-
Witam ponownie, tyyyyle mnie ominęło, miałam długi urlop od internetu
Gratuluję wszystkim dziewczynom którym się udało, czytałam strona po stronie wątek i ze wzruszenia miałam łzy w oczach GRATULUJĘ *-* i zazdroszczę
U mnie bez zmian, już 10cykl starań, miewam gorsze chwile, zwłaszcza w bieżącym miesiązcu jak mój okres który jest jak w zegarku spóźnił się o 3 dni... były łzy, ale mąż dzielnie wspiera i pociesza, choć w tym miesiącu też się nakręcił przez to opóxnienie. Chcemy skorzystać z pomocy specjalisty, sądzę że jak już przez 10 msc się nie udało nie ma co zwlekać, bo boję się że psychicznie w koncu nie wyrobię. Wybór padł na Gametę Rzgów bo tam mamy najbliżej a u mnie w małej mieścince ciężko o dobrego ginekologa.
Pozdrawiam i mam nadzieję że już na tak długo nie zostawię tego wątkukarakorum, k91 lubią tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualny
-
Hej lola! U nas ostatnio dobra passa, takze usiądź wygodnie i zbieraj wirusy ciążowe :*
Frelcia bylas na becie? Co pichcisz?
Ja od dzisiaj jestem oficjalnie panią domu/kurą domową/gospodynią Pojechalam na zakupy, potem umyć auto, wywołać zdjecia, posprztalam mieszkanie, poprasowałam, a na obiad zrobilam moją popisową zupe krem z pomidorow. Musze tak wytrzymac pol roku Ale mam duzo ksiazek do czytania, dam radeA. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Frelcia i jak???
Karakorum ale ci zazdroszczę ja właśnie wróciłam z pracy i padam na pysk. Zaraz jadę po mojego bo kończy później a mi się czekać nie chciało.
Odezwała się położna przyjmie mnie 4.09
Dostałam wszystkie info na maila odnośnie lekarza i przebiegu ciąży i jestem spokojniejszakarakorum lubi tę wiadomość
-
Super, ciesze sie Od razu lepsze uczucie, jak ktos kto zna sie na rzeczy, wspiera nasza ciaze.. Ja do mojej hebamme mam sie odezwac w 20 tc.
Keyb, ja mimo wszystko tez sie ciesze, bo mam ciezka prace i troche odetchne.
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
Fajnie dziewczyny, ja bym się troszkę cieszyła z bycia kurą domową, jestem kadrową, płacową i księgową w jednym, a to mnie stresuje i wykańcza, stąd pewnie skoki prolaktyny hehe
Dziękuję karakorum za odpowiedź, bo właśnie z wyznaczeniem owulacji mam podstawowy problem i muszę to ogarnąć, śluz nie zawsze jest idealny i nie zawsze odczuwam ból owulacyjny, więc jest to kłopotliwe :*
Czy robiłyście kiedyś monitoring cyklu? )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny