Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
no staramy się owszem, robie testy owu, łykam ten ovarin ale wiem, że przez mięśniaka sprawa jest utrudniona....jakaś deprecha mnie dopada zazdraszczam Wam i podziwiam że miałyście cierpliwość, bo mi jej brakuje
karakorum lubi tę wiadomość
Kiedyś będziemy mamami -
nick nieaktualny
-
Frelcia, jak pamiętam to robiłaś betę, która wyszła ujemna? Jak chcesz zrób jeszcze raz dla pewności. Ale ja już miałam taką sytuację,że po prostu pęcherzyk się zwyczajnie wchłonął i musiałam dostać dupka na wywołanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
key_b wrote:Mebla jak pecherzyk się wchlonal? A testy wychodziły też negatywne jak frelci?
Miałam monitoring. Nie pamiętam parametrów dokładnie. Był pęcherzyl dominujący, do owu miałam 'jeszcze trochę' byłam na wizycie 7 dni później i nic. Ani rosnącego ani śladu po owu. moja dr powiedziała,że takie sytacje się zdarzają, że pęcherzyk przestaje rosnąć i się wchłania. -
Dziewczyny ja mam dzisiaj ostatni dzien w pracy... W mojej firmie ciezarne pracuja do 12 tygodnia wlacznie, a potem ida na obowiazkowy urlop... Niby fajnie, ale strasznie dziwnie... Musze sobie znalezc jakies zajecie, kurs albo cosik, bo oszaleje w domu!A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Jestes stuprocentowo pewna? Nie wiem jak jest w NL, ale w Niemczech Mutterschutz chroni Cie przed zwolnieniem od momentu w ktorym mowisz o ciazy do 8 tyg po porodzie. Niezaleznie, czy pracujesz, dorabiasz sobie na mini job, czy ksztalcisz sie w zawodzie (Ausbildung). Wlasnie wysmarowalam na ten temat post w wątku Staraczek z Niemiec, bo jedna z dziewczyn pisala bzdury o czekaniu do tego mitycznego 3 miesiaca. To pic na wode fotomontaz. Mozesz powiedziec nawet w piatym tygodniu, jesli chcesz, i od tego momentu chroni Cie prawo. *Mowie o DE, nie wiem jak jest w PL!
Takze zapytaj sie dla pewnosci ciezarowek z NL... Bo jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby Holendrzy mieli az tak odmienne zasady od Niemcow, przeciez to tez socjalno-opiekunczy kraj...
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny