Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia, chyba od tego jest to forum żeby mieć miejsce gdzie można się wyżalić, nasiać paniki, a do tego zrozumieją! Przykro mi, ze tym razem się jeszcze nie udało ale głowa do góry, na pewno niedlugo się uda. Pogadasz z lekarzem i będzie lepiej.
-
FraniowaMamula wrote:Witam się i ja
Można dołączyć?
Jestem mamą prawie dwuletniego Frania i od 5 miesięcy staramy się dla niego o rodzeństwo:) Za pierwszym razem poszło gładko i udało się za drugim razem. Teraz już 5 nieudany cykl i zaczynam pomalutku się martwić...
Cześć Trzymam kciuki! -
Letitbe wrote:Paulina teoretycznie jest szansa, w praktyce u mnie dzień owulacji jest już dniem straconym.
FraniowaMama witaj nie martw się, znam wiele zdrowych par, którym się zeszło nawet rok. Może skocz na "przegląd" do lekarza, to Cię pewnie uspokoi
Przegląd zrobiony w maju. Wszystko w należytym porządku chyba za bardzo ufam kalendarzykom dni płodnych i nie płodnych... Chociaż staram się też obserwować, jedyne czego nie robiłam to mierzenie temperatury...w oczekiwaniu na drugiego bąbelka...
9cs...
1.2018 Ciaza biochemiczna -
nick nieaktualnyFraniowaMamula wrote:Przegląd zrobiony w maju. Wszystko w należytym porządku chyba za bardzo ufam kalendarzykom dni płodnych i nie płodnych... Chociaż staram się też obserwować, jedyne czego nie robiłam to mierzenie temperatury...
regularność w zbliżeniach to podstawa.. + monitoring owulacji..
Ja się właśnie w 4cs wybieram. Bo u mnie temperatura nie za wiele mi pomaga.. -
nick nieaktualny
-
Frelcia a jaką bete miałaś w ogole? Strasznie mi przykro ale pisz nam pisz. Przecież my wszystkie czekamy z niecierpliwością na nasze wszystkie zaciążenia.
Ty a może to jednak nie była potwierdzona owu i owulacja właśnie u Ciebie jest akurat niedawno temperatura Ci bardziej skoczyła'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
FraniowaMamusia to w takim razie pozostaje tylko "pracować" i czekać na efekty
Paulina powiedz mi, bo widzę w stopce... Co myślisz o tych ziołach o. Sroki?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Frelcia a jaką bete miałaś w ogole? Strasznie mi przykro ale pisz nam pisz. Przecież my wszystkie czekamy z niecierpliwością na nasze wszystkie zaciążenia.
Ty a może to jednak nie była potwierdzona owu i owulacja właśnie u Ciebie jest akurat niedawno temperatura Ci bardziej skoczyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 15:44
-
Albo się pomylił albo może faktycznie te ciałko zrobiło się przetrwałe. Kurde jaka zagadka, aż jestem ciekawa co lekarz na to.
A może byłaś w ciazy i ciaza obumarła ale samoistnie się nie chce "wydalić", chociaż pewnie to byłoby widać i po poziomie hcg i tak wczesna ciąża raczej by się sama oczysciła. Nie wiem'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia czytałam to z miesiąc temu i takie też miałam plany ale co 2 dni próbować u nas nie ma szans. Za bardzo jesteśmy zatyrani. Daj znać koniecznie po wizycie, jak nie na forum, to na priv pisz. Obiecuję, że już nie będę Cię nakręcać :* ani żadnej z nas'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia współczuję jaki miałaś wynik? Już nie chcę nakręcać bo ja sama nie wiedziałabym jaki wynik co oznacza. dobrze, że już jutro masz lekarza dowiesz się o co chodzi6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka