Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejj to gdzie ta moja ciąża? Bo ja w ostatnim cyklu już od początku wiedziałam, że nici z tego i nawet odstawiłam kwas foliowy i nie wyszło.
Karakorum powiedz nam co tam słychać u naszej forumowej dzidzi (nie lubię tego określenia, ale co tam )
Frelcia ale siwe włosy ostatnio w trendach są
A tak odbijając od twmatu to ja od kilku dni chodzę zła jak osa, bo luby mój, wiem że nie specjalnie, pomija obowiązki domowe. W sumie to nawet nie obowiązki, bo to on haruje od rana do nocy a ja połowę tego, co on i dlatego zajmuję sie wszystkim w domu od sprzątania, prania, po naprawę wszelkich sprzętów domowych i typowe męskie sprawki (lepiej ogarniam komputer, elektronikę, piłę, wiertarkę itp jak on). Wkurzam się, bo robi mi pod górkę i wiecie.. Ja wszystko wysprzatam na cacy a ten wlezie z błotem do domu, zostawi ubrania na kanapie, je w salonie i oczywiście całe możliwe jedzenie laduje (zawsze!) poza talerzem. No gorzej jak z dzieckiem i mu robię wykłady o tematyce "jak chcesz mieć dziecko, skoro sam nim jesteś" wasi mężowie /partnerzy też tak mają? Błagam, powiedzcie że tak, bo osiwieje razem z Frelcią'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Paulina nie martw się będzie nowy cykl i nowa szansa'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyNo pewnie że Mój też tak robi. Gdzie nie stanie tam coś pierdnie.
Ja wiem że to on pracuje a ja póki co nie(chociaż latanie wokół własnego Żłobka przy zakładaniu to też jest zajob) to jednak mógłby trochę się pilnować. Teściowa nigdy nie pracowała i teść nawet herbaty sobie nie zrobi ale ja u siebie nie chce takich porządków. :d -
nick nieaktualny
-
FraniowaMamula wrote:Witam się i ja
Można dołączyć?
Jestem mamą prawie dwuletniego Frania i od 5 miesięcy staramy się dla niego o rodzeństwo:) Za pierwszym razem poszło gładko i udało się za drugim razem. Teraz już 5 nieudany cykl i zaczynam pomalutku się martwić...
Witaj Powodzenia65cs, 30 lat -
Frelcia wrote:Mamy dzisiaj antykoncepcyjna pozycję w łóżku. Mąż- nasze włochate dziecko- ja.
Śmiać mi się chce.
U mnie co noc jest prawdziwe zoo w łóżku, już zaczęłam (z wieelkim bólem serca) odmawiać łóżka moim pupilom'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Frelcia dobrze,że zaczęłaś mierzyć tempke w pochwie, to dużo dokładniejsze. Zdołowałaś mnie tym artykułem, bo stwierdziłam,że wszystko robimy nie tak. Obiecuję mocne postanowienie poprawy.
Letitbe u mnie jest podobny układ, pracujemy obydwoje z mężem,ale on dużo więcej niż ja, dlatego mnie pozostaje dom. Chociaż on jakoś nie bałagani specjalnie, to nigdy nie mogę tego wszystkiego ogarnąć tak jakbym chciała.
U mnie dzisiaj mega spadek temperatury i zaczyna boleć brzuch. Nadchodzi @Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 23:34
65cs, 30 lat -
nick nieaktualny
-
Oj u mnie to niby ja gotuję ale sprzatamy razem jestem typową balaganiara więc ja jem w salonie, moje ciuchy są wszędzie a jego ułożone w kostkę bo znalazłam męża pedanta! Na szczęście go trochę tego oduczylam6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Widzę, że cykle mamy podobnie, bo ja swój 5cs zaczęłam w poniedziałek i cieszę się, że @ nadeszła, bo osobiście czas przed to obecnie najgorszy czas dla mnie, bo to nie wiadomo, czy się udało, czy nie, jakieś nadzieje są, choć człowiek nie chce się łudzić itp.. A jak nowy cykl starań to nowa nadzieja, że może teraz się uda, no i z każdym nieudanym cyklem jestem bliżej udanego, zawsze to sobie powtarzam
-
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle to byłam wczoraj na budowie u Nas i miło się patrzy, że chociaż coś wychodzi i będąc na moim prowizorycznym obecnie tarasie stwierdziłam, że zapraszam Was w następne lato na grilla i sok, bo oczywiście wtedy już wszystkie będziemy w ciąży!
Marta..a lubi tę wiadomość
-
Misia ja się piszę
Paulina są podzielone zdania w tym temacie ale ja uważam że najlepiej 2-5 dzien cyklu. Mój lekarz myśli tak samo'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny