Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:A w jakim miescie chodzisz do ginekologa?
Ja szukam jakiegos blisko nottingham, birmingham ( mam 40min jazdy do tych dwoch miast, wiec jeszcze nie tak daleko).
Do gp nie mam co isc.
Oleczka w Coventry jest polski ginekolog - ale nie znam zadnych opini o tej klinice. -
Ila14m wrote:No mam nadzieje ale nie chce sie nakrecac
zadnego krwawienia nie mam i nie mialam biore progesteron w czopkach 3 razy dzienie plus do tego progrenova tez to bralas? zaczelam to wszytko brac juz tydzien przed transferem co do testu to mysle ze zrobie dzien wczesniej a na drugi dzien pojde na na krew
dobrze ze chcesz isc i sprawdzic co i jak
a slyszlam ze jak ma sie nastepny transfer to sie juz nie czeka tak dlugo tylko czekasz na miesiaczke i po tej miesiaczce juz moga cie przygotowowywac do nastepnego
Trzymaj sie i dawaj znac co i jak no i milego pobytu w PL
PS nie pamietam skad jestes w UK i skad w PL ?
No jak podpiszemy papiery 30.08 to mozemy za niedlugo zaczynac.
ja mialam tylkoprogesteron 2x dziennie do prawie 8 tygodnia ciazy. Dobrze ze mas wieksza dawke proga bo to zwieksza Twoje sznase - ja uwazam ze u mnie progesteron mogl byc wlasnie przyczyna obumarcia - moj organizm mogl za malo wytwarzac a oni kazali mi zakonczyc branie
Ila czekam jak na szpilkach razem z Toba. Musi Ci sie udac !!!!Daj znac jak bedzxiesz po testowaniu. -
Kalcia, heej i trzymam kciuki
Ila, to kiedy test?NewAgeMissK lubi tę wiadomość
-
krrropka wrote:Kalcia, heej i trzymam kciuki
Ila, to kiedy test?
we wtorek!krrropka lubi tę wiadomość
-
NewAgeMissK wrote:Ila w UK mieszkam na West Midlands - niedaleko Birmingham a PL pochodzenia z południa koło Krakowa!
Kurcze szkoda ze tak daleko od Londynu! zorobilybysmy wypad na kawke haha ale czasem jestem w tamtych stronach bo jezdze do meza rodziny
No za z PL jestem z pod Poznania Trzcianka kolo Pily -
Dziewczyny dzieki za wsparcie! hahah w grupie zawsze razniej! Jutro wielki dzien!!!
Mialam robic dzis test w domu ale stchorzylam i stwierdzilam ze poprostu czekam do jutra co mam byc to bedzie jeden dzien nie zrobi roznicy a bedzie na sto poricent wiadomo
Sciskam
Jutro dam znac!krrropka lubi tę wiadomość
-
Ila, kciuki zaciśnięte. Czekam jutro na super wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 23:16
-
witam panie. gratulacje dla pan ktorym sie udalo. umnie niestety w soboty pojawila sie @ niestety piatkowy test byl felerny dlaczego wyszedl pozytywny nie mam pojecia. ale to byl moj pierwszy cykl po usunieciu spirali miedzianej wiec nie nastawialams sie tak do konca. moze uda sie w tym cyklu. troche mnie martwi ze moze przez moj wiek niebedzie tak latwo[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ila. Trzymam kciuki
Kalcia. Przykro mi. Może to była ciąża biochemiczna, często tak się zdarza a kobiety nawet o tym nie wiedzą.
Ile masz lat? Ja o pierwsze dziecko starałam się w wieku 35 lat i zajęło to 6 cykli, a tez bałam się, że będzie ciężko. Teraz mam 37 lat i staram się o drugie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Ila. Trzymam kciuki
Kalcia. Przykro mi. Może to była ciąża biochemiczna, często tak się zdarza a kobiety nawet o tym nie wiedzą.
Ile masz lat? Ja o pierwsze dziecko starałam się w wieku 35 lat i zajęło to 6 cykli, a tez bałam się, że będzie ciężko. Teraz mam 37 lat i staram się o drugie.Annie1981 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]