Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Ila. Trzymam kciuki
Kalcia. Przykro mi. Może to była ciąża biochemiczna, często tak się zdarza a kobiety nawet o tym nie wiedzą.
Ile masz lat? Ja o pierwsze dziecko starałam się w wieku 35 lat i zajęło to 6 cykli, a tez bałam się, że będzie ciężko. Teraz mam 37 lat i staram się o drugie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dziewczyny jest dobrze dwie kreski sa i krew potwierdzila jest ciaza!!!!!!
Pani mi powiedzila ze w skali 9/10 strong pregnency!
Mam nadzieje ze teraz posypia sie ciaze na watku
Ktora nastepna?
Sciskamkrrropka, Edyzia, Kat83, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Ila14m wrote:Dziewczyny jest dobrze dwie kreski sa i krew potwierdzila jest ciaza!!!!!!
Pani mi powiedzila ze w skali 9/10 strong pregnency!
Mam nadzieje ze teraz posypia sie ciaze na watku
Ktora nastepna?
Sciskam
No to się w końcu doczekaliśmy !!!! Wielkie gratulacje Ila - na kiedy Wam ustawili pierwszy skan ? -
Dzięki !
Czekam na list ze szpitala! -
Ila, super!! Ale się cieszę Gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy.
-
Dzięki Krrropka
-
Dziękuje Edyzia jakoś jeszcze nie mogę w to uwierzyć po tylu latach starań
NewAgeMissK, Edyzia lubią tę wiadomość
-
dziekuje Kat83
-
Ja bylam właśnie wczoraj na 1 spotkaniu na naszej drodze do in vitro. Troche z tym zwlekalismy ale Polski gin tutaj w uk powiedzial ze jesli gp chce nas skierowac to dla nas najlepsze rozwiazanie. Wiec sie zdecydowalismy. I wlasnie wczoraj tam pani pielegniarka powiedziala ze moj p. Ma Fsh 22.8 gdzie norma jest do 12 i ze jak tak dalej bedzie to moze nie bedzie z czego tego in vitro zrobic i zasugerowała zamrozenie nasienia. Wiec raczej sie zdecydujemy i jestesmy dobrej mysli[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Edyzia wrote:Ja bylam właśnie wczoraj na 1 spotkaniu na naszej drodze do in vitro. Troche z tym zwlekalismy ale Polski gin tutaj w uk powiedzial ze jesli gp chce nas skierowac to dla nas najlepsze rozwiazanie. Wiec sie zdecydowalismy. I wlasnie wczoraj tam pani pielegniarka powiedziala ze moj p. Ma Fsh 22.8 gdzie norma jest do 12 i ze jak tak dalej bedzie to moze nie bedzie z czego tego in vitro zrobic i zasugerowała zamrozenie nasienia. Wiec raczej sie zdecydujemy i jestesmy dobrej mysli
Edyzia trzymam za was kciuki żeby wam się tez udało!Edyzia lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Ila. Gratulacje! W końcu Wasza cierpliwość została wynagrodzona Rosnijcie zdrowo
Dziękuje Annie1981 no naczekalismy się mam nadzieje ze teraz będzie już z górki i bez problemuAnnie1981, Edyzia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Co tu tak cicho!!!
Co tam u was?
Z moje strony tylko tyle ze 12/09 mam pierwsze usg
PozdrowionkaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Ila14m koni3cznie sie odezwij po usg. To w ktorym tyg bedziesz? Czy ciaza z IVF jest jakos pod wieksza obserwacja? Sa czestrze usg, nie tylko 2 ?
no cichutko tutaj ja jutro dzwonie i mojego umawiam na mrozenie nasionek a i list dostalismy na pierwsza wizyte z doktorem w sprawie IVF wlasnie. Na 29 pazdziernika wiec czekamy czekamy...[*] 13.10.2015 , 11 tydzien
6.04.2019 ICSI transfer 5 dniowego kropka -
Cicho bo pewnie niewiele sie dzieje My w koncu robimy badania krwi we srode i startujemy z IUI. Niestety dopiero w pazdzierniku lub nawet listopadzie, bo nie mam zmiennika w pracy na potrzebne usg/zabieg. Wszyscy na poznych wczasach akurat jak mi wypada owu.
Ila z ciekawosci, dlugo sie staraliscie? Nie doczytalam.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ila. To już niedługo Czekam na fotkę groszka
Kat. Będę trzymac kciuki za IUI
Ja jestem teraz w Polsce. Postanowiłam skorzystać z darmowej konsultacji w klinice Invicta i mam wizytę w piątek. Zobaczymy co uda się dowiedzieć.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔