X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z UK
Odpowiedz

Staraczki z UK

Oceń ten wątek:
  • Newmum Debiutantka

Wysłany: 4 września, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skan wez najlepiej 7 tydzien bo powinno byc juz bic serduszko, ja bylam w 6tyg4dni i bylo juz widac, ale czasem moze byc troche pozniej. Piekny widok🥹 faktycznie, ja dzwonilam rozmawialam z polozna po pierwszym skanie.
    Powodzenia!
    Ja jeszcze w zadnym, ale powoli zaczynamy myslec, mlody ma prawie 21 miesiecy i nie chce miec za duzej przerwy miedzy dzieciakami, tak 3 lata najlepiej☺️

Hopeee lubi tę wiadomość

11/12/2022💙💙
‹‹ 109 110 111 112 113
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ