Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO dzidziusia staramy się od moich urodzin czyli ponad pół roku .
Mam nieregularne miesiączki i obawiam się że nie ma owulki . Problem jest też z moim śluzem płodnym . Zaczęłam pić ostatnio herbatkę z dziurawca . Jutro kupię olej z wiesiołka bo poprawia jakość i ilość śluzu płodnego . Myślę też nad takim żelem ale 75ml ponad 80zł więc troszkę drogi . Jutro idę do lekarza na podstawowe badania między innymi mocz , krew , morfologia. Zobaczymy co lekarz powie . Mam nadzieję że będzie dobrze .
Dora no u mnie Nowy Rok jak na razie dobrze . Mam takie uczucie że ten Rok będzie lepszy . Jakoś tak wyluzowałam trochę .Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chodzę do dr. Węgrzyckiego . Twierdzi że wszystko dobrze ale chciałabym zmienić na jakiegoś lepszego .
Ania tak właśnie o tym mówię co do plemników to też mamy z tym problem mój zażywa Axaren Men na poprawę jakości i ilości ...
No właśnie jak dowiem się że wszystko ze mną dobrze to wtedy może się przestanę tak stresować -
nick nieaktualny
-
O witam Landrynke!
Skad jestes? Z Kielc?
Pol roku staran to malutko - wiekszosc ginekologow nie chce wtedy nawet podejmowac tematu badan. Zwykle mowia zeby sie starac i tak do 2 lat.
Mojemu sie szarpnelam i kupilam 2 miesieczna kuracje Profertilem.
I regularnie bierze.
A wczesniej mial problem z zapamietaniem zeby brac witaminki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe coraz wiecej
ja wlasnie pije herbatke valerin mix co by sie odstresowaccedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem z kielc , leczenie zaczelismy od maja w sumie to siódmy cykl ale takich prawdziwych staran byly 3 .. bo przez spory okres czau leczylismy infekcje i doprowadzalismy moje hormony doładu i składu
cedr697 lubi tę wiadomość
-
Pewnie ze jest razniej
Turaweczka juz zaczeła tu nas wirusowac wiec moze nedlugo beda kolejne babelki -
nick nieaktualny