Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypowiedzieli, że jest źle w sensie niewiele czasu mi zostało i że nie ma co się teraz bawić i ociągać tylko trzeba działać i to jak najszybciej - inseminacja itp. więcej się dowiem jak dopadnę mojego doktora czyli dopiero 20 grudnia najwcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 15:21
-
nick nieaktualny
-
Jakie fajne!
Jak wstawiacie zdjecia?
Bo ja nie umiem.
Dlatego zamiast awatarka moja sztuczna choineczka z zeszlego roku. Kupilam w przecenie 24 grudnia.
W tym roku kupilismy juz zywa. Mielismy ja dzisiaj ubrac - wedlug wloskiej tradycji ale wybylismy z domu. Zrobimy to jutro.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
No niestety nie ma fasolki.
Zrobilam rano test zeby wiedziec co i jak przed wizyta u ginekologa i okazalo sie ze nie jestem w ciazy.
Dzieki za info o zdjeciach - nie uzywalam jeszcze nigdy takich stron.
Truskaweczko - w twoim wypadku to nie wiem czy nie lepiej od razu dzialac invitro - bo inseminacja tylko troszke skraca droge plemnikom a jak masz malo jajeczek to moze nie warto tracic czasu.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Jestem juz po ginekologu.
I znowu sie pobeczalam.
Zem stara, gruba (babka zauwazyla ze warto by schudnac bo to moze pomoc - a to nie jest takie pewne bo bylam juz szczuplejsza i nie zaszlam) i do tego nie wiadomo dlaczego nie moge zajsc w ciaze.
Zbadala mnie ale nie bylo szans widzec czegokolwiek.
Pokazalam jej wyniki AMH a ta wyjela komorke zeby sprawdzic co to jest i jakie sa normy!
Przepisala witaminki i umowilismy sie za pol roku.
-
nick nieaktualnyDziewczyny mieszkam od niedawna w świętokrzyskim ,proszę doradźcie jakiegoś dobrego ginekologa z okolic Skarżysko Kamienna,Stąporków.... Oczywiście na kasę chorych...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 13:12
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki... Coś mało dziewczyn ze świętokrzyskiego się stara .Szukałam sporo lekarzy na internecie ale nic szczególnego nie znalazłam.Ale spróbuję chyba w Końskich bo tam przyjmują od razu nie trzeba czekać po kilka lub kilkanaście dni.My staramy się już 2 lata.
-
nick nieaktualnymaleńka03 wrote:Dzięki... Coś mało dziewczyn ze świętokrzyskiego się stara .Szukałam sporo lekarzy na internecie ale nic szczególnego nie znalazłam.Ale spróbuję chyba w Końskich bo tam przyjmują od razu nie trzeba czekać po kilka lub kilkanaście dni.My staramy się już 2 lata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 13:11
Ania_84, maleńka03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziewczyny odebrałam dziś AMH i już sama nie wiem co myśleć bo wynosi 2,2. czekam do piątku i jadę do kliniki, może uda mi się dr Zemste dorwać.
Właśnie nie wiecie przypadkiem czy dr Zemsta w piątki tez przyjmuje a jeśli tak to od której???Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
turkaweczko - wynik AMH mi sie wydaje byc spoko .. bo powinien byc powyzej 1,2 - choc sa tez przedzialy wiekowe- a co do usg - to moze wyszlo ze nie masz w tym cyklu jakis pecherzykow ktore by dazyly do dominujacego nie wiem ...
Zemsta przyjmuje w piatki od 10 ale do ktorej trudno powiedziec bo szybko sie zwija
wiec najlepiej przyjsc przed 10 a najlepiej to zadzwon do nich czy wogole bedzie - bo jak ja bylam to juz planowal od pon do konca roku urlopturkawka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna usg w 4 dc dr Wojner stwierdził, że jajniki są ubogopęcherzykowate. podczas obchodu przyciśnięty do muru powiedział, że to swiadczy o niskiej rezerwie jajnikowej i że mało czasu zostało na jakiekolwiek szanse a jedynym ratunkiem może być in vitro. Natomiast FSH mam ok, AMH w normie, nie wiem więc czemu usg mówi co innego. kurcze mam nadzieje, że będzie, i tak musze jeszcze progesteron zbadać, ale chciałabym go wypytać bo ta niepewność jest okropna.
Ania_84, sjoanka lubią tę wiadomość
-
Spokojnei zasiegnij opinii drugiego lekarza- ja wiem ze wojner najpeirw namawia bardzo na inseminacja a pozniej na in vitro .. wiec mzoe i tu tak jest tzrymam kciuki zeby opinia Zemsty byla inna
turkawka, sjoanka lubią tę wiadomość
-
I wlasnie sie u mnie zaczal nowy cykl.
Nic to nastepna szansa przed nami!
Co nie Aniu?
Truskaweczko - spytaj sie Zemsty jak to jest z tymi normami AMH.
Bo ja mam 1,41 w wieku 40 lat.
Bylismy z mezem na Hobbicie - dlugi bo az 2 godziny i 40 minut.
Maz przysnal ale mnie sie podobalo.Ania_84, turkawka lubią tę wiadomość