Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatalnie ze ci wynikow nie pokazali zaraz po zrobieniu.
Wiem ze sa takie sposoby zeby uzyskac plemnik prosto z jadra.
Wiec nawet jak w spermie nic nie ma to mozna je wyluskac z orzeszka.
No i chyba najlepiej przejsc z tym od razu do in-vitro.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
I jak sie dzisiaj czujesz?
Co na to maz?
A gdzie reszta?
Ja wczoraj na swiecie czekolady wypilam goraca czekolade z baileys i kupilam troszke macarons - ale pysznosci! - juz sie rozgladam za przepisami na nie.
I nawet pierwsze oznaki @ mi nie straszne.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:witam. nie było znowu mie jakiś czas. Przykro mi że was zaniedbałam.
Ania czytałam twóje wpisy do pamiętnika i tam też jest komentarz nie będę siępowtarzała. Jestem z tobą i wspieram duchowo. Będzie dobrzecedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja byłam dzisiaj u ginekologa w przychodni na NFZ. Doktor o ciemnym kolorze skóry . Badał piersi, czystość (II/III podobno to dobrze), i badanie ginekologiczne też w porządku. Wyprosiłam skierowanie na USG waginalne na NFZ. Kazał poczekać ze staraniami jeszcze 2 cykle. W cyklu w którym się będziemy starać zalecił brać Duphaston od 16 dc i potem jeśli test będzie pozytywny to zwiększyć dawkę nawet do 3. Jestem osobą anytlekową - nie podoba mi się perspektywa łykania hormonów profilaktycznie. Spytałam doktora czy nie trzeba by zrobić badania progesterony, powiedział że jeśli zaszłam wcześniej w ciąże to nie ma potrzeby badać poziomy. Już nie wiem sama co o tym myśleć. Skoro nie ma potrzeby badać progesteronu, to poco go łykać profilaktycznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 12:30
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Z reguły daja kobietom na ewentualne podtrzymanie..duphaston badz luteine
W szczególnosci jesli sa po poronieniu to daja z marszu ..
Ja tez biore zawsze lutke- choc za ardzo nie wierze w jej dzialanie bo jeden lekarz mi powiedzial ze musiałabym sobie jej sporo zapodac zeby faktycznie podniosła progesteron i az z ciekawosci jak wezme ja to pojde na badanie progeseronu -
A my jak narazie "zawieszeni w czasie". Byłam w szpitalu od 04.02-06.02 jak narazie czekam na wypis ze szpitala bo jeszcze go nie dostałam ma być na początku przyszłego tygodnia dopiero, 24.02 mam zrobić jeszcze progesteron i wtedy mam też zamiar odebrać ten wypis i od razu lecę z nim do Zemsty. Zobaczymy co będzie...oby dobrze. A Wy jak tam trzymacie się jakoś?=
-
Jakoś sie trzymamy
Ale po wyniku zeminiamy klinike..zraziłam sie juz do drktora..za to ze zataił przed nami te wyniki i namaiwal na inseminacje ;/