Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpokojnie Pati jak już byłaś wywolana to połowa sukcesu. Ja na oddziale to koło 10 -11 chyba byłam. Tam rozmowa z położna dadzą Ci łóżko , badanie u Karnowskiego brrr i czekaj spokojnie
F.jest codziennie w szpitalu chyba tylko z wyjątkiem poniedziałku : p w zeszłym roku nawet na urlopie nie był dobrze że w tym roku jedzie -
veritaserum wrote:Spokojnie Pati jak już byłaś wywolana to połowa sukcesu. Ja na oddziale to koło 10 -11 chyba byłam. Tam rozmowa z położna dadzą Ci łóżko , badanie u Karnowskiego brrr i czekaj spokojnie
F.jest codziennie w szpitalu chyba tylko z wyjątkiem poniedziałku : p w zeszłym roku nawet na urlopie nie był dobrze że w tym roku jedzie
Dorabia sie poki moze ;p -
Seli wrote:Dorabia sie poki moze ;p
Oj, gin to do końca życia dobrze zarabia. Lekarz, który przyjmował porody mojej mamy, 3 lata temu tez zajmował się moją bratową. Moja mam się go pytała czy nie wybiera się na emeryturę, a on powiedział, że spadkobiercy mu nie pozwalająMagda - mbc lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
veritaserum wrote:Spokojnie Pati jak już byłaś wywolana to połowa sukcesu. Ja na oddziale to koło 10 -11 chyba byłam. Tam rozmowa z położna dadzą Ci łóżko , badanie u Karnowskiego brrr i czekaj spokojnie
F.jest codziennie w szpitalu chyba tylko z wyjątkiem poniedziałku : p w zeszłym roku nawet na urlopie nie był dobrze że w tym roku jedzie
Karnowskito jakiś rzeźnik? hihi nie strasz:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:ej, nie wiem ile dpo jestem - chyba 4 dzień, i zalał mnie dziś płodny śluz.
Czy to są jakieś żarty? Miałyście tak?
Bo teraz nie wiem co mam robić
A może jednak Ci się owulacja przesunęła? Zrób test owulacyjny to zobaczysz.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dostałam wyrko oł jee. Czekam na badanie do profesorka. Juz z F. gadałam zrobił wywiad zabrał wyniki czyli chyba jest moim lekarzem prowadzacym;)
edit: jiz po badaniu na fotelu - fabi badał. Czekam na ustalenie kiedy laparo - profesorek ustala. Mam nadzieje ż nie dzisiaj;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 11:35
Paula_071, futuremama, Magda - mbc, Simons_cat lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Kal i Magda trzymam kciuki! oby Wam sie idalo a ja za Wami będę gonić hehe
Magda - mbc, KAL lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Magda - mbc wrote:No ja jestem leniem pierwszego sortu, do dziś się dziwie jak ja te moje studia skończyłam, a jak się na nie dostałam, to już w ogóle nie wiem :DD
Teraz do żłobka trudniej się dostać niż na studia
Męża wyślij po testy. Albo jak masz po drodze PKP, Astrę lub Strzegomską mogę się podzielićMagda - mbc lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.