Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati88 wrote:Kal i Magda trzymam kciuki! oby Wam sie idalo a ja za Wami będę gonić hehe
A jak nam się uda to my będziemy grzać miejsce dla ciebie powodzenia przy laparoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 14:43
Pati88, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kazala mi pielęgniarka jutro orzygotowac recznik mydło i takie tam na pooperacyjną żeby mi wzieli. Kurka to tu sie lezy na pooperacyjnej? Mąż moj się zadręczy. Bo kazali tez oddać do depozytu cenne rzeczy. A co z telefonem? musze zapytać potem w dyzurce. Moze wyłącze i jakoś w tych rzeczach przemycę07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
veritaserum wrote:A ja dziewczyny zrobiłam 91 sztuk pierogów ruskich i zaraz mi za przeproszeniem nogi. Dupy wyjdą. Idę leżeć
mmmm pierogi mniaaam ! ale szacunek za ilosc!Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyPati oni zakładają że bedziesz na pooperacyjnej dobę ale ja byłam np 2h i już byłam w swojej sali. Telefon wzięłam do kosmetyczki spakowałam z tym mydłem ale nawet nie zdążyłam jej wypakowac. Na pooperacyjna będzie mógł wejść Twój mąż. To tylko tak groźnie brzmi
Ja nie miałam żadnych cennych rzeczy więc wszystko w szafce zostawiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 16:07
-
Magda, ja mam 11 dpo i cały czas sluz. Zwariować można...
Pati, trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 16:22
Pati88 lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
veritaserum wrote:Pati oni zakładają że bedziesz na pooperacyjnej dobę ale ja byłam np 2h i już byłam w swojej sali. Telefon wzięłam do kosmetyczki spakowałam z tym mydłem ale nawet nie zdążyłam jej wypakowac. Na pooperacyjna będzie mógł wejść Twój mąż. To tylko tak groźnie brzmi
Ja nie miałam żadnych cennych rzeczy więc wszystko w szafce zostawiłam.
Czyli portfel moge zostawić z dokuemntami w torbie? A telefon przemyce w torbie. Tą torbę będę brala ze sobą czy jak? czy one biorą? dziekuje Ci serdecznie!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualnyTzn one mi kazały spakować kosmetyczkę i ręcznik w reklamówkę mała i zostawić na łóżku na wierzchu. Ja telefon włożyłam tylko do tej kosmetyczki. Ja nawet nie zdaYlam poprosić o te rzeczy bo po 2h od operacji byłam już na swojej sali. I tak pionizuja dopiero i się lekko myjesz kolejnego dnia.
Pati88 lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Simons, to mozesz jutro testowac
Po co Wam mydlo na pooperacyjnej?
Paula, nie testuję. W tym miesiącu odpuscilismy, bo miałam kolposkopię z biopsja i robiłam badania na trombofilie. Nie chciałam ryzykować w razie jakby mi wyszła ;__; no ale chyba jednak nie wyjdzie to cyklu szkoda. No, ale trudno :p może mi to dobrze zrobiCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati kciuki relacjonuj co bylo potem
Ja tez jestem zdziwiona jak to leci szybko ;p a wakacje przemina, potem do konca roku to z gorki... -
futuremama wrote:Na prenatalnych mówił, że chłopaka tam nie widzi ale maluch nie chciał się zbytnio chwalić. 2 tyg później byłam u mojego gina i tu już w ogóle nie było szans, tak się dzidzia ułożyła. Za 3tyg mam połówkowe no i zobaczymy. Nie chcemy się nastawiać, ale z synkiem już na tych Itrym było ewidentnie widać, że chłopak.
Sali ja bym chciała już połowę sierpnia, bo mam sajgon w pracy straszny i tak do połowy sierpnia będzie się utrzymywał a potem ma 2 tyg urlopu. No a później to już powinna być nowa osoba, więc będzie lżej. Z resztą jeśli wszystkie projekty uda mi się doprowadzić i będą już tylko w takiej fazie rozwojowej/ utrzymaniowej to już tez łatwiej. A teraz wszystko mega pilne, wszystko na już i wszystko ważne.
A nie idziesz na l4? -
nick nieaktualnyDziewczyny a jak to jest ze zwolnieniem przy końcówce ciąży? Jakie macie doświadczenia?
Wiem, że macierzyński można zabrać nawet na 6 tyg przed porodem ale po co mi to, szkoda tych tygodni, więc do samego końca chciałabym być na zwolnieniu. Czytałam jednak, że niektórzy lekarze nie chcą dawać zwolnienia jak np mija termin a dziecko się nie rodzi i wręcz zmuszają żeby iść na macierzyński, co jest głupie i chyba niezgodne z prawem.