Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Więc tak. Wychodze. Badala mnie jakaś babeczka. Będą robić wypis. Na ściągnięcie szwów w 11 dobie albo tu na dole albo u fabiego na wizycie. Wiem póki co że mam jajowody drożne ale lekarz musiał się dużo u mnie narzeźbić bo łatwo nie było. I nie wiem bo jego nigdzie nie widzę a wizytę z lipca i sierpnia mi odowołał. Kurka. Myślicie że po wyjsciu ze szpitala napisać do niego smsa dlaczego odwołał mi wizyty i co dalej? bo kolejne ma na wrzesień... Mam nadzieje że dowiem się kiedy ewentualnie można się przytulac z mężem. Póki co do 22 lipca będe na l4.. oh czuje niedoinformowanie...07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
A slyszalam, ze od 30 jest w ovo ale niby tylko na czas remontu... tak do mnie zadzwonili
-
Pati88 wrote:Więc tak. Wychodze. Badala mnie jakaś babeczka. Będą robić wypis. Na ściągnięcie szwów w 11 dobie albo tu na dole albo u fabiego na wizycie. Wiem póki co że mam jajowody drożne ale lekarz musiał się dużo u mnie narzeźbić bo łatwo nie było. I nie wiem bo jego nigdzie nie widzę a wizytę z lipca i sierpnia mi odowołał. Kurka. Myślicie że po wyjsciu ze szpitala napisać do niego smsa dlaczego odwołał mi wizyty i co dalej? bo kolejne ma na wrzesień... Mam nadzieje że dowiem się kiedy ewentualnie można się przytulac z mężem. Póki co do 22 lipca będe na l4.. oh czuje niedoinformowanie...
Pisz do niego -
Magda - mbc wrote:Słuchajcie, właśnie dzwoniłam do ginemediki, żeby sobie zaklepać wizytę na wrzesień u Fabiego, jakby nam się nie udało teraz przez 2 cykle zmajstrować dzidziutka i nowe info jest takie, że Fabi przenosi się do budynku Ovo. Już nie będzie go na Krawieckiej.
Ja wczoraj byłam w OVO, ale F. mówił, że tylko na czas remontu.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ano dziewczynki przyszedl do mnie pogadać. Za kolorowo nie jest. Mam udrożniony prawy jajowód bo był w jakimś pęcherzu i masa zrostow ktore usunął a lewy jest ok ładny. Generalnie jest problem z jajnikami. Mam je pod jelitami i jest problem najprawdopodobniej z przechwytywaniem jajeczka przez strzempki jajowodu. Czyli jelita zakłocają drogę. Jedyne rozwiązanie to operacja w której wyciągnie mi jajniki ponad jelita ale to się wiąże z ryzykiem uszkodzenia jelit. Dlatego musi zebrać specjalistów do operacji. Mowiłam mu że nie jestem bohaterem i nie chcę ryzykować że będe miała stomie bo coś pojdzie nie tak. A on mowi że na spokojnie zbierze zespół operacyjny i mimo ze operacja bedzie ciezka technicznie to postara się to naprawić. Mamy porozmawiać o tym 11 lipca na wizycie w OVO:) także troszkę jestem przerażona i przygnębiona:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Wiec problem jest z docieraniem jajeczek? Grubsza sprawa ;( ale jesli da sie zrobic... Tylko to tez kwestia tego na ile czujesz sie na silach, mowil, ze to tez laparoskopowo? Czy juz laparotomia?
-
IVF nie chcemy. Fabi mowi zeby nie przekreślać tak szybko naturalnej drogi. Żeby mu dać chwile to on ogarnie sztab lekarzy i bedziemy sie zastanawiać nad decyzją. Dla mnie to ryzyko jest przerażające. Bo nie chce mieć stomii. wtedy to jest kalectwo a tyle dzieci do kochania to najwyżej weźniemy w adopcję. Chociaż wolę tak nie myśleć. Mój mąż klnie na chirurgów z Poznania że mi zrypali tamtą operacje. Mowi że pewnie na chama powsadzali jelita jak leci do brzucha i po temacie..07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualnyPati wiem że to ciężkie ale znasz już wroga to zawsze połowa sukcesu. Zaufaj F. Daj sobie czas , sytuacja łatwa nie jest ale nie jest tez nie do przeskoczenia. Jeśli lekarz mówi żeby nie przekreślać natury tak szybko to będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki i przesyłam przytulanki :*
Swoją drogą krótko dostałaś zwolnienie. Ja dostałam na 30 dni.Magda - mbc, Pati88 lubią tę wiadomość
-
Pati, najważniejsze, że teraz wiesz na czym stoisz.i że jest duża nadzieja, że wszystko będzie dobrze. Tak chyba lepiej niż życie w ciągłej niewiedzy i stresie dlaczego znów się nie udało
Pati88 lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Pati przykro mi że nie jest na 100% pozytywnie a jedynie na 50 ale należy patrzeć że Twoja szklanka jest do połowy pełna a nie pusta. Idąc na laparo nic nie wiedziałaś a teraz już wiesz. Skoro lekarz mówi że da się z tym "coś" zrobić to musi tak być. Wierzę że się uda naturalne. Od kiedy możecie bzykac?
Pati88 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Dziewczyny dzieki za dobre słowo:) Ufam F. bo serio widac jak mu zalezy i że wierzy w sukces. Musiał lecieć na operację ale obiecał ze na wizycie przedyskutujemy temat. Chyba sam był w szoku po tym co zobaczył Jestem już w domku. A L4 sama chcialam tylko dwa tygodnie bo u nas sezon urlopowy i szkoda mi kolezanek. Jeśli mi nie przejdzie to najwyzej F. mi wystawi L4:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualny
-
Ciągną mnie szwy. I chodzę slrzywiona jak banan. Moj mąz mówi że wyglądam jak te babki po CC heh. Mam 4 dzoury a bolą te dwie jedna w pempku a druga na spojeniu. No i taka jakaś jak pijana jestem. Ale najważniejsze że już w domu:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)