Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi przychodzi tylko do głowy Bistro Nadoodrze, mają menu jakieś dziecinne a jedzenie dobre i jest ogródek, można sobie usiąść jest miło
-
Dzięki dziewczyny:) Chyba pójdziemy zjeść gluten;) Po za jak najbardziej wskazany haha;)
Magda - mbc lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
Verita, cieszę się, że idzie do przodu
Magda - może czasem warto uświadamiać innych, nawet jak to burza z tego wychodzi. Mnie np. wkurza gadanie, że przy ciąży natychmiast trzeba oddać kotaMagda - mbc, futuremama lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:#omujborze zapomniałam o kotach, bo mam psa, ale fakt, to też jest hit!
Co do latania, ja rozumiem, że ktoś się po ludzku boi latać. Albo lata mało i to jest dla niego stres,
Ale nie wmawiajmy innym, że jak polecisz to poronisz. Albo, że Twój kot spowoduje, że poronisz. MA SA KRA!
Nawet jak nie poronię a urodzę to może wyssać dziecku duszę!!! Takie czasem historie słyszę i złote ready, że masakra... Ludzie czasem po prostu plotą bzdury i "świecą" mądrością.Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Aaaaa futuremama gratuluję córki !!
Ogólnie zauważyłam że wokół rodzą się same dziewczynki. Chyba łatwiej je spłodzić
Ciekawe... tak mi się wydawało ale u mnie np. na razie królują chłopcy -
nick nieaktualny
-
Bo niby się mówi, że jest więcej dziewczynek... Ale np. w szkole u mnie są prawie sami chłopacy... W moim roczniku i podobnych bylo za to inaczej, były same baby, jeszcze ja byłam w 30 osobowej klasie z samymi babami
-
Maz rozmawial z ta pania od badania plemnikow z Kosciuszki i potwierdza, ze nie ma zadnych badan stwierdzających co wpływa na poczecie dziecka danej plci.
Verita, przeczytam wiadomość, bo z telefonu slabo. Super, ze PET juz we wtorek!
Ja po sesji, umeczona strasznie. Nasza gwiazda jak to gwiazda - gwiazdorzyla, ale zdjęcia wyszly super
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej dziewczyny. Chciałabym dolaczyc. O dziecko staramy się od maja 2016 roku po drodze los nas nie oszczędzal. Poród przedwczesny w 24tc w 2016 roku który zakończył się śmiercią naszej córeczki. A kilka tygodni temu przeszłam laparoskopie z powodu ciąży pozamacicznej w efekcie zostałam z jednym jajowodem. Niedługo wracamy do walki o upragnionego malucha.
-
MartaM92 wrote:Hej dziewczyny. Chciałabym dolaczyc. O dziecko staramy się od maja 2016 roku po drodze los nas nie oszczędzal. Poród przedwczesny w 24tc w 2016 roku który zakończył się śmiercią naszej córeczki. A kilka tygodni temu przeszłam laparoskopie z powodu ciąży pozamacicznej w efekcie zostałam z jednym jajowodem. Niedługo wracamy do walki o upragnionego malucha.
Hej, dużo masz za sobą... Kto Cię prowadzi? -
MartaM92 wrote:Jeden z lekarzy ze szpitala na Borowskiej. Nie chcę tutaj publicznie pisać.
Rozumiem, pytam przez ciekawosc bo zalezy mi na opiniach o roznych lekarzach